lördag 9 augusti 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 21

Idag var det Lunars första jobbdag.Hon hade fått ett jobb som receptionist på spaet. Medans Lunar jobbade skrev Jamie på en bok som han påbörjat.Efter jobbet bestämde sig Lunar för att gå hem till Rick och fråga om han ville gå på studentbalen med henne.De började småprata och Rick fick Lunar att skratta.Efter ett tag tog Lunar steget och frågade om han ville gå på studentbalen med henne.Hemma var det lugn och ro. Caylin satt och åt ännu en tårtbit, som tur nu äntligen var slut, och Jakob satt och jobbade lite hemifrån.Rick ville jättegärna gå på balen med henne. Han hade varit för rädd för att fråga med nu var han glad över att Lunar hade gjort det istället.


Morgonen därpå ställde sig Lunar och lagade en rejäl frukost. Idag var det nämligen dagen för studentbalen.Hon var lite nervös för ikväll men hon tyckte ändå att det skulle bli kul! Som tidsfördriv för att kvällen skulle komma fortare så började hon öva gitarr. Hon hade alltid vetat lära sig gitarr och nu var ett bra tillfälle att öva. Caylin fortsatte som vanligt att måla eftersom det var hennes jobb och hon kände att hennes målningar hade ökat i både kvalité och värde.

2 kommentarer :

  1. Jag har typ en crush på Lunar... Hahah, älskar henne!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah, typ jag med! Känner att jag bara skriver om henne, haha. Och så är hon inte ens arvinge...

      Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).