lördag 9 juni 2012

Graviditet i The Sims 3

Om du vill att dina simmar ska föra generationen vidare måste de skaffa ett barn, det gör du antingen genom att ringa och adoptera ett barn eller låta dina simmar skaffa egna barn.

För att simmarna ska kunna skaffa egna barn måste du först ha två simmar med en bra och kärleksfull relation. När de tycker om varandra tillräckligt mycket kan du välja "försök skaffa barn"

Om du hör ett liten plingande melodi i slutet så vet du att det har funkat och att simkvinnan har blivit gravid.

Ett annat sätt att veta om din sim har blivit gravid är att hon efter ett tag kommer få humöreffekten illamående och vilja gå till toaletten.
När din sim fått veta att hon är gravid kommer hon få humöreffekten Gravid, och den kommer att finnas kvar hela graviditeten. En Simgraviditet håller på i ungefär 3 dagar. Hon kan också få humöreffekten Värkande rygg och behöva massage.
Precis som vanliga gravida kvinnor kan även simkvinnor som är gravida få lite speciella matsug, som t.ex. här där simmen vill äta glass med spaghetti:

När det är dags för din sim att föda kommer hon få humöreffekten Baby på väg! och alla familjemedlemmar i huset kommer samlas i panik runt den gravida simmen. Du kan välja om du vill föda hemma eller åka till ett sjukhus.Om din sims graviditet har varit lyckad får du välja den nya bebisens egenskaper, annars kommer dessa att slumpas fram (och det är inte alltid positivt). För att få en lyckad graviditet är det viktigt att mamman mår bra och att hennes önskningar blir uppfyllda.

6 kommentarer :

 1. Hej! Det var ju ett tag sedan ni gjorde det här inlägget men hoppas ni svarar ändå!
  Hur lyckas ni få bilder på humöreffekterna? Hur gör ni? =)
  Tacksam för svar
  MVH Ebbolella

  SvaraRadera
 2. Roligt att simmen hette Simona (sim) sims hoppas att ni förstår...

  SvaraRadera
 3. Hej, min simar blev gravida och jag ångrar det hur ska jag göra för att bli av med barnen eller barnet i min sims mage tacksam för svar:)!

  SvaraRadera
 4. hur adopterar man barn hittar inte vart man gör det på mobilen

  SvaraRadera
 5. Nemo, du klickar på mobilen, (simmen måste vara på sin tomt för att det ska gå) klicka sen på "tjänster" -> "ring om tjänster" och när rutan kommer upp så väljer du alternativet "adoptionsservice"! :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).