måndag 25 juni 2012

Hur du får en flicka/pojke

Ibland när simmarna ska skaffa barn vill man själv bestämma vilket kön barnet ska ha. I The Sims 3 är det faktiskt inte bara helt slumpmässigt vilket kön barnet får, det går att påverka själv!

Om du vill att dina simmar ska få en flicka ska mamman äta tre stycken meloner efter varandra när hon fått veta att hon är gravid.

Om du istället vill att dina simmar ska få en pojke låter du mamman äta tre stycken äpplen efter varandra när hon fått veta att hon är gravid.

Och om du har gjort rätt så får du det barn du vill ha.


30 kommentarer :

 1. En fråga; Kan en man eller en kvinna , flörta eller vara tillsammans med någon annan när den är redan gift?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart! man kan vara älskare/älskarinna ju. Men man kan inte gifta sig med en redan gift person

   Radera
  2. Ja, det går att bli "på G" med en annan sim, men de kan inte bli tillsammans. När två simmar är på G och den ena redan har en partner kan den andra simmen be den första simmen att göra slut med sin partner, och efter det kan simmarna bli tillsammans.

   Radera
  3. ja man kan flörta och ha myspys med andra simmar fast man e gift :) men man kan bara vara gift med en sims i taget :) Men se upp så att ingen annan sim ser "dig" om du flörtar med någon annan för då skapas det ett rykte och då får din man/hustru veta det xD

   Radera
  4. Hände mig sen skällde tjejen ut mig xD alla tre va i samma hushåll så den ena tjejen fick flytta ut :D

   Radera
 2. Oj, hade ingen aning om detta :S, men jag vet att man ökade risken för tvillingar om man åt spegetti efter att man fått veta att man var gravid i the sims 2. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funkar på sims3 också men då måste man äta det väldigt mycket!!!!!

   Radera
  2. Man kan också få det genom att dansa till barn musik,

   Radera
  3. och om man tittar på barnfilmer + berättar till alla i hushållet dagen man blev gravid att man är det.

   Radera
 3. hur vet man när den är gravid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer en ruta i humörfälten

   Radera
 4. Hej
  Jag undrar : Finns det något fusk för att få en annan sim i sitt hushåll på level 7 i sjukvårdskarriären genterapeut nånting. Jag testade att skriva testingcheatsenabled true och klicka på brevlådan (den som man betalar räkningar i) men det kom inte upp något. Jag har The sims 3 husdjur och the sims 3 kvällsnöjen. Finns det inget annat man kan skriva i fuskrutan för att få en sim i level 7 i Sjukvårdskarriären?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste hålla in shift när du klickar på brevlådan (du måste ha testingCheatsEnabled aktiverat), sedan väljer du "Välj karriär..." "Sjukvård..." "Genterapeut" :) Hoppas att

   Radera
 5. Händer det något om man äter mer än 3 vattenmeloner?

  SvaraRadera
 6. hej jag undrar om det är någon här som vet hur man blir ihop med lie mannen... min kompis blev det men hon sa att hon inte kom ihåg hur hon gjorde och hon berättade också att hennes sim fick ett barn med lie mannen... om det är någon som vet hur svara gärna så fort som möjligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidigare i spelet så gick det men nu går det inte längre.

   Radera
 7. Om man äter tre av varje kan man få tvillingar då, med en kille och en tjej?

  SvaraRadera
 8. Du som undrar det där med lie manen det kan också vara så att din kompis ljuger. men det kan också vara sant. XD

  SvaraRadera
 9. Hur många barn kan man ha på sims 3 och kan man få fyrlingar eller femlingar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ha max 8 simmar i en familj. Normalt sett går det inte att få fyrlingar eller femlingar.

   Radera
  2. Det är fel på sims3 finns en kod att man kan vara 12 i sitt hushål
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Radera
  3. jamen det är ju en kod, i vanliga fall kan man bara ha 8 i sitt hushåll


   -Evve

   Radera
 10. Om du ätter 3 meloner får du en flicka och om du äter 3 äpplen får du en pojke. Det gör du när hon har fått reda att hon är gravid

  SvaraRadera
 11. Hur sover man över hos en kopia på sims3 ?

  SvaraRadera
 12. Hur köper man saker och framförallt hur köper man mat???????????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du klickar på din bild och sen klickar du "gå och shoppa" sen kan du välja på två affärer så tar du den där man handlar mat :)

   Radera
 13. Hej. Jag undrar hur det kan komma sig att min tonårings flickvän som har barnvakt som karriär bara kan ta mitt nyfödda barn? Jag fick en son som heter Samuel och hon bara tog honom sen försvann han helt ur dom rutorna där sims gubbarna är..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! sjukt konstigt där men det kan vara så att spelet antagligen har hackat upp sig, då hjälper det att starta om:) annars kan det ju vara så att barnen på något konstigt sätt dog. eller att du har ett virus på datorn, det var dom ända lösningarna jag kom på. men om du kommer fram till att du har virus, funkar det ALLTID att installera om datorn. Lycka till! :)

   Radera
 14. På LAPO MICROFINANCE Vi erbjuder lån till enskilda, företag och samarbetsorganisationer till 2% ränta per år, Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil eller ett hus? Om ja oroa dig inte längre, för vi erbjuder alla typer av lån till en låg och prisvärd ränta på 2%, utan säkerhet och utan kreditcheck. Det lägsta belopp du kan låna är $ 5.000,00 amerikanska dollar till maximalt 10 miljoner dollar. (SVAR TILL MAIL: lapofunding960@gmail.com ,, Vänliga hälsningar)

  SvaraRadera
 15. DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK....

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).