söndag 10 juni 2012

Hur du installerar nedladdade föremål till The Sims 3

För ett nytt och tydligare inlägg, klicka här.

I The Sims 3 kan man ibland vilja lägga till egna saker, som t.ex. kläder, frisyrer eller andra roliga grejer folk har lagt upp till nedladdning, men för att kunna göra detta måste man först veta hur det går till.

Om du laddar ner saker från The Sims 3 Store eller The Sims 3 Exchange behöver du inte göra så mycket. Startprogrammet för The Sims 3 kommer att öppnas och det enda du behöver göra är att markera det föremål du nyss laddat ner och sen klicka på Installera.

Om du däremot har laddat ned föremål från en annan sida än The Sims 3 Store blir det däremot lite krångligare. Oftast är de föremålen packade. För att packa upp dem krävs ett program, om du använder Windows rekommenderar vi WinRar och om du använder Mac rekommenderar vi Keka.

Packa upp föremålen genom att öppna dem med respektive program. Om föremålet nu är en .Sims3pack-fil är det bara att dubbelklicka på den så kommer startprogrammet för The Sims 3 att öppnas och sen är det bara att installera som vanligt.De här föremålen är nedladdade från The Sims 3 Store. Här kan du hitta dem.

4 kommentarer :

 1. Hej! Jag har laddat ner en Barnvangn till mitt sims, men när jag försöker att instalera den så står det bara att jag inte har rätt Expantionspaket, fast det stod inget om det när jag laddade ner det! Snälla hjälp!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste ha expansionspaketet leva livet för att kunna ha barnvagnar

   Radera
 2. Hej jag har laddat ner ifrån modthesims.info och vill gärna få in sakerna i mitt sims 3!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har laddat ner några möbler. Exakt som du har skrivit. Men hittar de ingenstans när jag väl är inne i spelet och vill köpa möbler. Vad gör jag för fel? :o vart ska jag in någonstans?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).