måndag 30 juli 2012

Adoptera en enhörning

Enhörningar är de övernaturliga varelserna som följer med The Sims 3 Husdjur. Enhörningarna dyker upp ungefär kring 20:00 och försvinner runt 05:00. Oftast visar de sig vid fiskeställen, och du kan se att det finns en enhörning där om du zoomar ut och ser ett regnbågsliknande sken.

För att kunna adoptera en enhörning måste din sim först bli bästa vän med den och dessutom vara bästa vän med 3 djur, en av varje sort. (Alltså en hund, en katt och en häst.) När din sim är det kan du fråga enhörningen om den vill bli adopterad. Om enhörningen tackar ja kommer den att flytta in i din sims hushåll.


När enhörningen har flyttat in i din sims hushåll kommer den inte att försvinna på dagen, utan alltid att finnas där.
10 kommentarer :

 1. Hejsan, jag vet att detta inte tillhör ämnet men jag bara undrar vad ni har för datorer, ska skaffa en ny så kan ni typ tipsa om bra "sims datorer" med mycket bra grafik? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi spelar på en MacBook Pro och en Packard Bell Easynote TJ66. Det bästa är om du kollar på kraven för spelen (står på baksidan av fodralet) och sen jämför de med en dator. Det bästa är en dator som klarar av lite mer än kraven, men så länge kraven är uppfyllda ska det funka bra.

   Radera
 2. du får nog inte svar försen om 5 dar. de är ju på semester. men jag kan tipsa om hp-datorer. de är riktigt bra sims-datorer. har en själv, och det funkar nästan för bra!

  SvaraRadera
 3. Det var därför som jag inte kunde adoptera en enhörning. Jag var bara vän med 3 hästar!

  SvaraRadera
 4. hej jag undrar om det är nåt sims som är bra. jag har redan sims 3 men nåt annat typ som husdjur och andra finns det nåt extra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker att alla prylpaket och expansionspaket till The Sims 3 är bra, fast på olika sätt. Allt beror ju på hur du vill spela ditt spel.

   Radera
 5. Kan man ut och resa med djuren om man har "destenation världen"?

  SvaraRadera
 6. Om man adopterar en enhörning, har den en typ kraft? Typ kunna flyga göra rengnbågar..........? Kanske lite dum fråga☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym: Det är ingen dum fråga, enhörningarna i hushållet kan bland annat teleportera sig och välsigna en nära sim, till exempel!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).