lördag 14 juli 2012

Bli en vampyr

För att bli en vampyr på The Sims 3 krävs det först att du har The Sims 3 Kvällsnöjen och att du har en sim som är vän med en vampyr.

Om din sim inte redan känner en vampyr måste du hitta en att bli vän med. Pröva att gå till Plasma 501 (om du spelar i Bridgeport, annars kan du gå till biografen, där brukar det också finnas vampyrer). När du har hittat en vampyr är det bara att börja prata och bli vänner.När förhållandet mellan din sim och vampyren är tillräcklig högt kan du be vampyren att bita dig. Se till att det inte är allt för många vanliga simmar i närheten (speciellt om vampyren är kändis), annars kommer vampyren att neka din sim att bli biten. Om din sim har ett romantiskt förhållande med vampyren kommer den att bli biten i halsen, annars blir simmen biten i armen.
Efter bettet kommer din sim att få humöreffekten Ovanlig skönhetsfläck. Ungefär 2-3 dagar efter bettet kommer din sim att försvinna i ett moln av rök och fladdermöss, och därefter är förvandlingen till vampyr färdig!

Att tänka på när din sim är vampyr:
• Gå inte ut på dagen, vampyrer gillar inte solen. Bäst är det om du lyckas skaffa ett nattjobb och låta vampyrsimmen sova på dagen.
• Om din sim är vampyr och kändis och biter någon i en folkmassa kommer paparazzis att sprida skandalen och din sim kommer att få humöreffekten Förödmjukad.
• Det går att bota vampyrism, mer om det i ett senare inlägg.

7 kommentarer :

 1. Tack snälla! Hoppas även du kommit/kommer in på läkarutbildningen någon gång om det är det du vill :))

  SvaraRadera
 2. MÅSTE MAN HA KVÄLLSNÖJEN?!:)
  /en tjej

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej du kan också ha övernaturlig

   Radera
 3. Hej har en fråga om någon kan svara?:) det är så att jag srivit fel mail och vet inte vad jag skrev finns det möjlig het att titta på mailen ?:D
  /en tjej

  SvaraRadera
 4. Måste man vara vuxen'? Går inte när man är tonåring iaf..

  SvaraRadera
 5. Går det inte i Sunset Valley??

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo det går i Sunset Valley också man måste bara bli vän med en vampyr

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).