tisdag 17 juli 2012

Dolda färdigheter: Småbarn

De färdigheter som småbarn kan lära sig räknas som dolda färdigheter, eftersom de inte dyker upp i färdighetsjournalen.

Totalt finns det fem dolda färdigheter för småbarn:

Lära sig att gå: Den här färdigheten har bara en nivå. Småbarnen kan lära sig att gå av tonåringar eller äldre. När den här färdigheten är avklarad går småbarnen istället för att krypa.

Potträning: Den här färdigheten har bara en nivå och kan läras ut av tonåringar eller äldre. När färdigheten är avklarad kan småbarnen gå på pottan själv. De lär sig färdigheten genom att bli hjälpt att gå på pottan av andra tills de kan själv.

Lära sig att prata: Den här färdigheten har bara en nivå. Småbarnen kan lära sig att prata av tonåringar eller äldre. När färdigheten är avklarad kan andra simmar prata med småbarnet.Xylofon: Den här färdigheten har tre nivåer. Småbarn som lär sig den här färdigheten kommer att, när de åldras till tonåring, automatiskt få samma färdighetsnivå i Gitarr som de hade i Xylofon. Om Kvällsnöjen är installerat får de även samma färdighetsnivå i Bas, Piano och Trummor.

Pinnlåda: Den här färdigheten har tre nivåer. Småbarn som lär sig den här färdigheten kommer att, när de åldras till barn, automatiskt få samma färdighetsnivå i logik som de hade i Pinnlåda.


4 kommentarer :

 1. Läs böcker för dina småbarn så lär de sig fler dolda färdigheter, besök bokhandeln :)

  SvaraRadera
 2. Tack värkligen bra att ha (tycker jag iaf)

  SvaraRadera
 3. Är det inte så att om de bygger med klossar vid det där gröna bordet så får dom poäng i händighet? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. det får man som barn, inte småbarn

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).