tisdag 10 juli 2012

The Sims 3 Stadsliv

The Sims 3 Stadsliv kommer (tyvärr) inte med en ny stad, men däremot med flera nya byggnader som fräschar upp staden.Några av de nya kläderna och frisyrerna som kommer med The Sims 3 Stadsliv:
 Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.


Trailer för The Sims 3 Stadsliv:

13 kommentarer :

 1. Älskar verkligen er blogg!

  SvaraRadera
 2. Tänkte säga att jag precis upptäckt er blogg och den är himla bra :) vet ni några bra downloadsidor för kläder och möbler?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst, kolla nedladdningssidorna här till höger i menyn!

   Radera
 3. Jo, jag undrar... Vet ni ngt fusk för att få extra saker som kläder o möbler?skulle bli taxam för svar:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. UnlockOutfits on låser upp karriärskläder och buydebug lägger till fler saker i köpläget :)

   Radera
  2. Ska nog köpa det med det där erbjudandet från cdon.com :) man behöver inte köpa sim points visste ni det man kan bara köpa expansion. O pryl paket om man ä som mig (inte vill va medlem i sims 3 ) :) :)

   Radera
 4. på baksidan av paketet när jag köpte det stod de att man skulle kunna skicka iväg barnen på internatskolor, stämmer det? om det gör dte, hur gör man isåfall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Internatskolor följer tyvärr inte med Stadsliv utan med Leva Livet, även fast baksidestexten till Stadsliv är väldigt missledande.

   Radera
 5. Hej! Kommer det tvättmaskin i Stadsliv prylpaketet??

  SvaraRadera
 6. Såg kommentaren om det där med internatskolorna, det är VÄLDIGT DÅLIGT att det STÅR att man kan skicka iväg simmar till internatskolor! :( Men själva spelet är väldigt bra, och såklart kläderna: moderna och snygga :D !

  SvaraRadera
 7. Hej! Hur exakt bygger man upp staden med Lekparker m.m. För det står ju på "The sims 3 Stadsliv prylpaket" att det följer med byggander till staden. Vart hittar man dom? Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).