torsdag 19 juli 2012

Vampyrers speciella krafter

I skillnad mot vanliga simmar har vampyrsimmar speciella krafter. Vampyrernas speciella krafter fungerar bara på natten (med undantag för att springa snabbt, det kan de göra hela tiden).

På natten får vampyrerna humöreffekten Vampyrisk livskraft.


• Jaga: När vampyren använder detta blir vanliga simmar infraröda och visar vilken av simmarna som har bäst plasma (de med mest rött). Vampyren kan då välja en sim som målsim, om vampyren har tillräckligt hög relation med simmen och får dricka får den kommer vampyren att få en humöreffekt som gör att törsten inte kan gå ner förrän humöreffekten slutat verka.


En jagad sim

• Få sim att tänka på mig: Målsimmen tänker på vampyren. Gör att simmen gillar vampyren mer vilket ökar chansen för att din vampyrsim från dricka från målsimmen.

• Läsa tankar: Avslöjar en egenskap, karriär, stjärntecken, relationsstatus eller favoriter hos målsimmen.

• Extrem snabbhet och uthållighet: Vampyrer kan springa mycket snabbare än vanliga simmar, och när de gör det kan man se en viss suddighet runt simmen.• Extrem styrka: Vampyrer blir inte utmattade när de tränar.

• Lär sig färdigheter snabbare: På natten lär sig vampyrer färdigheter snabbare än vanliga simmar. Om vampyrer köper Snabblärd i Livslånga Belöningar påverkar det inte hur snabbt vampyrer lär sig på natten, utan bara på dagen.

Vampyrer har inte bara styrkor, utan även svagheter.

• Törst: Istället för hunger finns behovet törst. Vampyrsimmar behöver plasma för att släcka törsten. När vampyrsimmar inte druckit på länge får de humöreffekten galet törstig. I skillnad mot när vanliga simmar håller på att svälta ihjäl sjunker törstbehovet mycket snabbare när vampyrer är galet törstiga, och ger du inte din vampyrsim något att dricka kommer den att törsta ihjäl.

• Solljus: Vampyrer tål inte solljus. De klarar av att vara ute i solen en kort stund, men sedan kommer de att få humöreffekten Hettar till. Stannar de ute i solen kommer de att svimma och därefter får de få  humöreffekten För mycket sol. Törstbehovet kommer sedan att sjunka väldigt snabbt om inte vampyren går in. Om vampyren har varit ute i solen för länge kommer den att tappa sina krafter tills den mår bättre igen.
• Vitlök: Vampyrer som äter vitlök, äter mat gjord på vitlök eller dricker något med vitlök i kommer att få humöreffekten Vitlöksandedräkt och börja må illa, därefter kommer de att svimma.

9 kommentarer :

 1. Hej Zaga och Empla. Vet ni vart man kan hitta vampyrer om man inte är i Bridgeport? I den där staden som följer med grundspelet är jag med min fina familj och jag hittar aldrig vampyrer på stan. Fast jag vet att det finns där.

  Hejdå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmmja du kan ju pröva att köra testingcheatsenabled true och sen trycka på brevlådan och få simmen att känna alla i staden, dom med röd ram är vampyrer och då kan du ringa till dom och bjuda över dom. Kanske? :D

   Radera
  2. Ok!! Ja jag känner redan två vampizar men när jag ska bjuda ut dem på dejt säger de alltid nej. Kanske för att jag spelar med en gammal man och de tycker han är oattraktiv...?

   Radera
  3. Haha, men du kanske inte är tillräckligt mycket vän med dom? :)

   Radera
 2. Åh, jag måste skaffa expansionerna snart! Har bara grundspelet just nu. Vilken expansion är er favorit (om man bara ska köpa en så länge)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår absoluta favoritexpansion till The Sims 3 är Kvällsnöjen, den kommer med så många roliga och nya saker (som vampyrerna) :)

   Radera
 3. Jag har spelat Sims 3 hur länge om helst, men fick lära mig några nya saker som jag kan göra med mina små vampyrsimmar.. :D

  Ska fortsätta läsa bloggen.. Så mycket bra info! :O

  SvaraRadera
 4. Älskar bloggen för att det finns så mycket att läsa o juste fråga kan man ju liksom allt kan man göra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).