lördag 25 augusti 2012

Bilder från Sunlit Tides

Här kommer några bilder på den nya världen.

Klicka på bilderna för att se dem i ett större format.


Några av öarna som man kommer att kunna simma till med Årstider-uppdateringen.
De nya tomterna Utkiken och Rekreationsstation.Ni som har spelat The Sims 2 kanske känner igen de här två simmarna, Daniel och Mary-Sue Trevlig!Den allmänna tomten som följer med guldversionen av staden.
Just nu finns det tyvärr en bugg i staden som gör att varken lerbadet eller bastun fungerar, men EA jobbar på att fixa till det, här är i alla fall bilder på båda föremålen.Alla allmänna tomter har fått ett tropiskt tema, som här: 
Tomten för den kriminella karriären och militärbasen.Forskaranläggningen och skolan.Sjukhuset och stadshuset.


Vi tycker att den nya staden är väldigt välgjord, och trots att den är rätt stor så känns den ändå som en mysig, tropisk by.

7 kommentarer :

 1. Yey första gången jag kommenterar först
  Till saken Snygga bilder =D och bra blogg Ni har skrivit JÄTTE MYCKET om man kollar på bloggarkiv Ps Ni har denbästa bloggen liksom =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

  SvaraRadera
 2. Verkligen jätte coola bilder och cool stad, dock funkar inte bastun för mig :/

  SvaraRadera
 3. Har ni tagit bilderna själva?

  SvaraRadera
 4. jag har problem...jag köpte staden idag (30 december) guld versionen.Men efter en spelstund så stannar skärmen upp och blir svart sen så står det sims 3 har slutat att fungera! Hjälp!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).