torsdag 23 augusti 2012

Förhandstitt på The Sims 3 Övernaturligt

EA har släppt ett klipp där producenterna till The Sims 3 Övernaturligt går igenom spelet lite kort.Visst ser det spännande ut? Bara två veckor kvar tills spelet släpps!

PS. Ni har väl inte glömt att delta i vår tävling där första pris är The Sims 3 Övernaturligt?

7 kommentarer :

 1. Åh vad kul! Fast jag ser mest fram emot Årstider. Jag har problem med att installera skins/skin tones till mitt Sims 3, de dyker inte upp även fast de står som installerade :/ Vet ni hur man får det att funka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det vara så att de är installerade fast du inte ser dem? Pröva att scrolla i hudfärgsmenyn så kanske det dyker upp fler hudfärger!

   Radera
 2. hej jag undrar om ni vet någon bra hemsida där det finns The sims3 mods som inte drar med virus för att jag skulle JÄTTE gärna vilja ha det men är rädd för virus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du kollar i menyn till höger finns det längst ner "Nedladdningssidor". De sidorna är helt okej, så länge du inte klickar på någon av reklamerna på sidorna (men det borde inte göra något det heller). Se dock till att du alltid har ett virus skydd på din dator så behöver du inte vara orolig för virus!

   Radera
 3. Hur skaffar man Plants v.s zombis planterna? Jag har försökt att skaffa dem men det går inte. vet ni hur jag kan skaffa dem? Föresten, min brorsa vet nåra fusk, ett som man får massa pengar och ett så man får alla ingrienser till elexir om man har en häxa såklart! P.S Ni har en jätte bra the sims 3 blogg! :) Svara gärna! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du köpt Limited Edition-versionen av Övernaturligt? Om du har det följer det med en kod som du kan lösa in på TheSims3.com, där kan du sedan ladda ner vissa Plants VS Zombies-föremål.

   Radera
  2. Okej, tack så mycket! :)

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).