onsdag 29 augusti 2012

Ladda ner SagostuganKlicka på knappen för att ladda ner huset från MediaFire.
Filen är en Sims3Pack-fil som du installerar med hjälp av startprogrammet.

Huset innehåller vissa möbler från The Store och olika expansionspaket/prylpaket, om du inte har de möblerna kommer de att ersättas med liknande möbler.
Vissa saker är CC men de kommer att följa med huset. 

8 kommentarer :

 1. Nu har jag laddat ner den!!! Det första jag har laddat ner var ditt hu sagis :]]]] P.s HETER DET SAGOSTUGAN FÖR ATT det är en ordvits med ditt namn ELLER för att det är en stuga med sago-tema??!??!?! Jag tror på båda. Hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. AWW!! Egentligen bara för sagotemat, men du kan få tolka det hur du vill!

   Radera
 2. Hej tjejer! Jag tycker om er blogg, och skulle behöva lite hjälp. Jag spelar också på mac, som jag ser att ni gör - och när jag ska gå igenom nerladdade objekt och avinstallera dem ( typ de som är konstiga/fula som man fått med hus/simmar). Jag kan inte välja flera olika om de inte ligger i följd av varandra om ni förstår? Måste avinstallera ettt objekt i taget eller de som ligger bredvid varandra. Skulle vara aschyysst om ni hade svar på hur man väljer alla man vill ta bort samtidigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska gå att markera flera saker samtidigt, men om du inte klickar i den lilla rutan utan på hela saken (eller vad man nu ska säga) så kommer alla andra avmarkeras och bara den att väljas. Om du håller muspekaren över den lilla rutan så att du ser att det blir som en svag markering och sen trycker borde det fungera!

   Radera
 3. Tack för hjälpen tjejer! En fråga till; Jag gick in på mitt sims för några dagar sen och då var (en hel del) simmar plötsligt osynliga?! Har provat lite olika som reset sim, teleportera osv men de är fortfarande osynliga. Har detta hänt er? Vad gjorde ni då i så fall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. en sak till: När man avinstallerat objekt är de borta då eller måste man radera dem ur någon annan fil på datorn också?

   Radera
  2. Pröva att flytta ut och in simmarna i deras hem igen. Om inget fungerar kan du nog behöva installera om spelen...
   När du har avinstallerat sakerna från startprogrammet finns de ändå kvar i Nedladdningar, men du kan radera dem därifrån också.

   Radera
  3. Det har hänt mig med. När min sim Ocelot Fågel (roll från min historia: Systrarna fågels äventyr och färdig sim i Apalosa Plains) skulle byta klädstil så blev hon osynlig! Jag ska pröva att flytta ut och in henne då, som ni säger för hon är fortfarande osynlig så jag fick göra en ny sparfil för att fortsätta med berättelsen! // micalella123 på thesims3.com

   Radera