tisdag 21 augusti 2012

SpökbarnDet är inte bara vanliga simmar som kan få barn med varandra, spöken kan också få barn!

Det första du måste göra för att få ett spökbarn är att få ett spöke att komma till din sims tomt. Det kan du göra på flera olika sätt.

• Stjäl deras gravsten (Om din sim har egenskapen Kleptoman) och ställ ut den på din egen tomt.
• Gift dig med ett spöke för att lägga till det i hushållet.
• Döda en sim och gör den till ett spelbart spöke genom möjligheten Milda andar! (Läs mer här)
• Gå till kyrkogården på natten och bjud över ett spöke till din tomt.
• Bygg upp en relation mellan din sim och ett spöke tills du känner det så bra att du kan ta med gravstenen hem och placera ut på din egen tomt.
• Låt din sim dricka ett Spökelixir precis innan hon blivit gravid. (Drömjobb krävs)

Tänk på att alla spöken som inte är med i hushållet kommer att försvinna så fort det blir morgon.

När du har ett spöke som har tillräcklig hög relation med din sim kan de skaffa barn med varandra, precis som vanliga simmar.Har du tur blir din sim gravid, och kanske får hon en spökbebis! Annars får du försöka igen. Spökbarnet kommer att ha samma spökfärg som sin spökförälder. Om båda föräldrarna är spöken får barnet en av deras färger.Spökbarn beter sig som vanliga simmar, de åldras och har samma behov, bortsett från att de inte kan dö på något sätt utom av hög ålder. När spöket "dör" av hög ålder kommer det upp en notis som säger att spöket har återvänt till Underjorden.

3 kommentarer :

  1. Aaaaaaah! Gud vad coolt! Detta ska jag garanterat testa nästa gång jag spelar. Åh, hihi! Spökbarn.

    SvaraRadera
  2. Jag har en familj med... 5 spökbarn var det! :) hade 6 stycken tills jag råkade trycka på "återvänd till underjorden" på den medfödda gravstenen... LOL :)

    SvaraRadera
  3. Jag hade en stor familj med spöken (bara spöken), de fick trillingar och en av dem blev deformerad, så jag lät den växa upp med födelsedagstårtan hela tiden (jag visste inte vad deformerade simmar var, så jag trodde att om den växte upp så skulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, men det behövde gå ett dygn. Så jag snabbspolade tiden och missade en massa saker

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).