lördag 22 september 2012

Miller Legacy

Väldigt många av er har frågat när vi ska skriva nästa del av Miller Legacy.

Eftersom vi båda går i skolan och tycker att det är ganska viktigt har vi helt enkelt inte lika mycket tid till att spela Sims. Det gör också att vi inte har lika mycket tid till att spela Miller Legacy, vilket gör att vi inte kan skriva.

Dessutom måste vi båda två kunna spela och skriva, och vilja göra det, samtidigt vilket är lite svårt att få ihop.

Det kommer att komma en till del, men det kommer att ta ett tag, men snälla, sluta fråga efter nästa del för det kommer inte att få fram den snabbare. Hoppas att ni förstår och inte blir ledsna.


8 kommentarer :

 1. Jag förstår. Världens Bästa sims bloggare ska inte stressa. Och skolan är viktig , om ni klarar den kanske ni blir sims producenter. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår;):):)
  Jaa om ni blir sims producenter så kan ni ju ändra sakerna så att det blir bättre (OM)

  SvaraRadera
 3. Alltså ni vet det där med cdon kampanjen, få 1 expansionpaket, 1 prulpaket och 1000 simpoints för bara expansionspaketets pris typ. Alltså jättemånga av det spelen går inte att lägga i kassan, alltså det står att man typ ska "bevaka" elr något sånt. Hur långt tid kommer det ta tills spelen som har "bevaka - knappen" att komma in på lager? Och hur länge är den kampanjen? Hoppas ni kan/orkar/hinner svara på denna fråga! Älskar er blogg, en av dom bästa! Kramar! ^_^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den bästa! :D

   Radera
  2. Det vet vi inte, men du kan alltid maila CDONs kundtjänst och fråga! Hur länge kampanjen håller på vet vi inte heller, då det inte finns något datum utskrivet.
   Tack för komplimangen!

   Radera
  3. Var är gårdagens inlägg och dagens. PS Kan ni lägga ut nåt som Embla har gjort.

   Radera
  4. Dagens inlägg ligger nu uppe! :)

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).