lördag 20 oktober 2012

Stillhetens hem

Nu finns Stillhetens hem, som följde med världen Sunlit Tides att köpa separat i The Sims 3 Store!Med lokalen följer det dessutom med två premiumföremål: Massagebordet Zentastiskt och Utomhusduschen "Håll mig ren".Lokalen kostar fram till den 2:a november 1700 SimPoints istället för 1900 och du hittar den här.

4 kommentarer :

 1. Jag spelar bara tS3, och läser er blogg väldigt mycket (den är ju jättebra!). Men er blogg heter ju ''ALLT OM SIMS'', fast ni skriver mest om trean. Jag säger inte att det är ett måste, men det skulle vara kul om ni skrev lite om tvåan och ettan lite också. Bara lite alltså, ni borde trots allt hålla er till trean. Men jag tror att det finns många mer tS3-spelare som vill veta lite mer om ettan och tvåan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anledningen till att vi skriver mest om The Sims 3 är just för att det är det simsspelet vi spelar mest!

   Radera
 2. WOW! Vad er blogg är bra! Så stilren mes så HIMLA mycket fakta, och bra bilder. En fråga: kan ni göra recensioner på saker, t.ex. städer, expasioner och prylpaket? Hm? Annars är er blogg super-duper-biljader-miljoners-och-jättebra! Fortsätt så ^.^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket! Visst kan vi göra det! Hittills har vi åtminstone skrivit sammanfattningar för alla spel, de hittar du här: http://alltomsims.blogspot.se/search/label/Expansioner%2FPrylpaket

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).