onsdag 24 oktober 2012

Vad vill ni läsa?

Utan er skulle den här bloggen inte vara särskilt mycket, därför undrar vi: Vad vill ni läsa om?Under det här inlägget får ni önska vilket inlägg som helst så ska vi försöka ta oss tid att skriva om just det DU vill läsa om!

27 kommentarer :

 1. Vad gör ni när ni är oinspirerade i spelet? Brukar ni läsa legacys, spela på gamla familjer, göra hus från filmer? Skulle vara kul med lite tips :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker om att läsa om rykten kring kommande expansioner, och det sköter ni superbra, så fortsätt med det! Vill ni hitta på något nytt att skriva om får ni gärna göra inlägg som kan ge bygginspiration, detta har jag svårt att hitta på själv. Ni har säkert sett massor med hus med fiffiga lösningar som ni skulle kunna ta kort på och publicera med lite text till, antingen om det är en hel byggnadsplan eller bara en detalj i ett hus, hur man gjort ett badrum, placering av en dörr eller vad som! Det hade jag tyckt varit jättekul :)

  SvaraRadera
 3. Håller med Malin T, bygginspiration är något man ofta är i behov av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. håller också med! mina hus känns jämt så tråkiga...

   Radera
 4. Kommande expansionpaket, The miller legacy, och kanske någon ny utmaning? Och byggtips och sånt :)

  SvaraRadera
 5. Håller med där uppe, bygginspiration!! :)

  SvaraRadera
 6. Byggtips, Lägga upp bilder på era hus kanske till och med bilder på hus ni har byggt från tv-program och filmer och som där uppe bygginspiration!!!
  Fast eran blogg är ju redan bäst! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 7. Bilder (helst på BridgePort :3), intressant simsfakta, och jag vet JAG VET att vi inte får tjata, men the Miller Legacy..? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och recesioner! MERA recesioner!

   Radera
 8. är jätte dålig på att bygga så håller med om byggtips

  SvaraRadera
 9. Jag vet att detta kanske inte har med inlägget att göra, men jag kan inte spela på nedladdade städer som EA inte gjort. T.ex. de på exchange. När jag ska starta ett nytt spel och väljer någon av städerna som EA inte gjort, så antingen stängs spelet av innan det äns laddat klart, eller så hinner jag kanske spela en minut och POFF, spelet stängs av UTAN att spara. Det är jättetråkigt, snälla hjälp!

  SvaraRadera
 10. Hur ni tar såna bilder som finns i headern...

  SvaraRadera
 11. En topplista med de bästa expansionerna till sims 3! Enligt era smarta hjärnor alltså. :))

  SvaraRadera
 12. mera utmningar och byggtips för det är så kul :D (men då helst med sånt som kommer med när man köper sims 3)

  SvaraRadera
 13. Hur man t.ex. flyttar till franklike, egypten eller kina!

  destination värden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har testa, tyvärr det går inte. Inte äns med FUSK!

   Radera
  2. du kan skaffa en sommarstuga. men det är bara ifall du har nivå 5 i något av länderna. jag tror att simmarna kan stanna där hur länge som helst då.

   Radera
 14. De jag uppskattar mest av det ni uppdaterar är nya saker som kommer, kolla bilder på saker man kan ladda ner (skulle vilja lada ner dom men det går sådär för mig) och sådana saker som man inte riktigt visste om spelet såna saker som man måste lista ut själv, inte hur man spelar spelet för ja det kan jag redan men andra saker som man t.ex. man inte kan läsa om i "manualen"

  Ja tack och hej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och såklart saker som ni har gjort själva, dom äger

   Radera
 15. Tips på bra mods och gratis Sims städer som är bra! :D<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, skriv tips på toppsäkra nedladdnings-saker, tack :).

   Radera
 16. Miller Legacy och era egna skapelser :)

  SvaraRadera
 17. Jag vill gärna ha ett trädgårdsinlägg, typ om vilka utmaningar det finns inom trädgårdsfärdigheten, en stor, grön, vacker trädgård som en av era simmar har med massa frukter och träd och grönsaker. Skulle vara jätteintressant! För själv har jag inte utforskat trädgårdsfärdigheten destomer.

  SvaraRadera
 18. Recensioner av städerna man kan köpa i The Sims Store. Jag funderar på att köpa en stad till (har redan Hidden Springs) och står och väger lite mellan Lucky Palms och Sunlit Tides. Det är så pass mycket pengar det handlar om att jag gärna hör vad andra tycker om de olika städerna.

  Annars tycker jag att er blogg är väldigt trevlig :)

  /Fanny

  SvaraRadera
 19. Vill att ni lägger upp era hus så man kan få inspiration :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).