onsdag 21 november 2012

Nedladdningstips: Jump Suit av Ace Creators Elexis


Klicka här för att komma till nedladdningen.

(Den här finns både som package-fil och som sims3pack för dig som tycker det är lättare att installera nedladdningar direkt i startprogrammet)

4 kommentarer :

 1. Mer nedladdningstips, så bra!

  SvaraRadera
 2. Jag har en fråga som jag vore väldigt tacksam om ni kunde svara på, jo det är såhär att varje gång jag ska starta the sims 3 så kommer det upp en ruta där det står "nya uppdateringar finns till tillgängliga" sen kan man välja "avbryt" eller "fortsätt", jag trycker alltid på avbryt för jag vet inte om man ska göra uppdateringarna, är så rädd för att förstöra något. :) Så min fråga är alltså ska man göra uppdateringarna eller inte?
  Hälsningar Alicia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man ska göra uppdateringarna! Uppdateringarna fixar ofta flera av spelets buggar eller lägger till nya funktioner, så det är bara positivt!

   Radera
 3. Gud vad fin! Tack för tipset, men inget jag skulle använda så ofta, så synd men jag använder inte så mycket CC längre, BOORING faktiskt, eller jo jag har ganska mycket CC ;D:(
  Hejsvejs lingon grejs :D

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).