måndag 12 november 2012

Nya rykten om The Sims 3 University

Kommer ni ihåg att vi skrev om att ett universitetsliknande simsspel hade hittats listade på några spelsidor här? På EAs förrförra livesändning där de annonserade 70-tal, 80-tal, 90-tal gav de även en liten hint om att ett sådant spel skulle komma.

Nu har spelare hittat två nya listningar, här kallas spelet för Move in the faculty och Move in school, något som kan tolkas som att det kommer att komma ett universitetssims! Releasedatumet har satts till den 7 mars 2013 på båda hemsidorna. Nu får vi vänta och se från EA om de kommer att bekräfta det här.10 kommentarer :

 1. Hej! Hur gör man en egen lokal som simmen kan uppträda i? Jag har byggt den och det är en allmänt tomt, lokal för liveshower... Jag har med en scen och så men hur gör man för att boka gig osv på en egen byggd? :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du kollat så att simmen som ska uppträda har tillräckligt hög nivå? Simmarna får gig på olika ställen beroende på vilken nivå de är i karriären.

   Radera
  2. Ja min sim är på nivå 8 och jag kan bara uppträda på Mickis som finns med i spelet från början, men inte på några jag bygger själv...

   Radera
 2. Jag vet att det inte hör till inlägget precis... Men jag undrar hur de gör så att simmarna, träden och buskarna och hela alltet inte suddas ut när kameran kommer för nära machimas? (stavning) Ni vet, kameran brukar ofta komma nära händerna, ansiktena och träden, men det suddas aldrig ut! Är det ett mod eller fusk eller något? Vet ni det? Tack, tack nför svar och tack, tack, TACK för den bästa simsbloggen!!!!!! ^.^

  SvaraRadera
  Svar
  1. För nära _i_ machimas!

   Radera
  2. Japp, det finns ett jättenkelt fusk som fixar till det!
   "fadeobjects off" (utan " ) gör att inget suddas ut när man kommer nära kameran och "fadeobjects on" (utan " ) stänger av fusket och gör att föremålen suddas ut igen.
   Tack för en fin kommentar!

   Radera
  3. Tack för svaret. :D

   Radera
 3. Hoppas verkligen att det kommer. Spelade aldrig det till the sims 2, men har hört att många tyckte om det. Längtar till spelet bekräftas/om det bekräftats!!!1

  SvaraRadera
 4. Köpte nyss The Sims 3 Årstider på nya Media Markt Torpvallen i Göteborg! Trodde inte det skulle komma ut förrän den 15 november??????

  SvaraRadera
  Svar
  1. det kommer ut på olika datum i sverige beroende på plats.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).