onsdag 7 november 2012

Ritningsverktyget

Om du har uppdaterat ditt simsspel till den senaste versionen har du kanske redan lagt märke till detta fiffiga verktyg! Ritverktyget hjälper dig att bygga hus snabbare utan att för den sakens skull behöva göra husen fula!

Gå in på Köp- eller Byggläget. Till vänster ser du då denna nya ikon som heter Ritningar. De små miniatyrerna ovanför berättar för vilket rum ritningarna gäller. Under ikonen Blandat finns ritningar till bland annat hallar, studior, ett gym och en bio.Nu är det bara att placera ut de rummen du vill ha i ditt hus! Gula markeringar står för dörrar (dessa går naturligtvis att flytta om sen när huset är färdigt, så oroa dig inte för mycket om dörren inte passar in perfekt) medan vita representerar olika möbler.När du känner dig nöjd med ditt hus klickar du på Granska ritningar, då kommer huset att visas som det kommer att bli. Gillar du huset är det bara att klicka på Acceptera. Vill du ändra något får du klicka på Avbryt och då kommer du tillbaka till ritningsläget igen.För att bygga på övervåningen måste du först godkänna nedervåningen och sedan ta bort taket (om du har på autotak). Därefter klickar du på ritningssymbolen igen och fortsätter bygga. När du är nöjd klickar du igen på Granska Ritningar, och därefter Acceptera.Huset kan se lite konstigt ut med tanke på att olika stilar kommer att ge olika tapetfärg utomhus. På vissa ställen kanske en dörr leder ut till ingenting osv. Det fixar du lätt genom att bygga om huset som vanligt tills du är nöjd.Färdigt! Det här huset tog mindre än 10 minuter att bygga men ser ändå rätt bra ut!


12 kommentarer :

 1. Jag har provat det på mitt spel och det är verkligen praktiskt! Det går så snabbt att göra ett snyggt hus. :D

  SvaraRadera
 2. Så himla smart! Måste prova det med en gång :D

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha koll på allt om sims så har lite frågor!

  Jag har haft the sims 3 sen de kom ut och redan från början har de strulat. För de första stängs de av lite då och då av sig själv? jätte konstigt.
  Men de mest irriterande är att Simslauncher eller va de heter har aldrig funkat! fast jag är medlem där man ska och har installerat om spelet flera gånger.när jag ska starta mitt spel trycker jag upp startpanelen och då står de simslauncher har slutat fungerat och så stäng allt av. Kan sitta o starta om de tio gånger innan de funkar...

  Jag har också så att spelet ska uppdateras automatiskt och de står allitd att jag har den senaste uppdateringen. Men nu när jag läste din blogg ser jag hur mycket nya saker och grejer som helst man kan göra som kommit med i uppdateringarna men jag har inte fått de!
  Jag tycker de är tråkigt att de inte funkar=/ Verkar som alla andra som spelar har de mycket roligare. Vet inte vad jag ska göra så snälla hjälp om du kan eller ha nå tips!=(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du kollat så att din dator uppfyller systemkraven för The Sims 3? (Du hittar de på baksidan av förpackningen)

   Radera
  2. ja jag har de=/ När jag bara har grundspelet installerat så funkar allt jätte bra. Men så fort jag installerar ett till spel så går de inte att uppdatera,simslauncher funkar inte och de står att de inte kunde ansluta till EA Download manager =/

   Radera
  3. Kontakta EA kundtjänst så kanske de kan hjälpa dig.

   Radera
 4. När skulle ni svara på frågorna från frågestunden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller på att svara på frågorna nu, kanske är vi klar i morgon eller till helgen!

   Radera
 5. Vet ni vad det är för ljud ibland som hörs på natten i Sims? Det låter lite ledset och så spelar det en stund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är antagligen från kyrkogården. Har hört en melodi därifrån då jag har simmar som bor i närheten av den.

   Radera
 6. Wow de där är riktigt praktiskt jag älskar det, de e ju as fina rum + jag älskar er blogg

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).