fredag 21 december 2012

Bilder från The Sims 3 University Life

RinconSimmer har lyckats få tag på flera bilder från det ryktade expansionspaketet University Life. Det är inte bekräftat om dessa bilder är officiella bilder, men bilderna och bildkvalitén ser ut att vara i samma stil som officiella bilder från andra expansionspaket!

 Ett möjligt omslag till University Life

Vad tror ni? Visst ser det äkta ut?

16 kommentarer :

 1. Det ser väldigt äkta ut och jag hoppas verkligen att de skall släppas!!

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar på gamestop i Örebro och vi har ett (trolige officiellt relesedatum för detta, så håll utkik efter detta i slutet av mars!!

  SvaraRadera
 3. Det verkar jätte roligt men när kommer det ut?
  PS:Jag ÄLSKAR er blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Troligtvis i slutet av mars som Emelina sa ovan, men inget är officiellt än.

   Radera
 4. Ser roligare ut en Årstider :S ♥

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att det kommer!
  Hoppas även att simmarna kan sitta på marken med dina bärbara datorer!

  SvaraRadera
 6. Ja, det ser riktigt spännande ut! Men EA gör alltid så det ser mycket roligare ut! Jag kan tänka mig att på det där stället, typ där folk förbereder sig inför en match antagligen, så IRS* så kommer det säkert vara jättetomt, någon som kissar på sig och man står där flera simstimmar och väntar på att någon ska intervjua en, eller vad nu tjejen gör. Ärligt talat så tyckte jag faktiskt Årstider inte var sådär' OTROLIGT kul, utan jag gillar mest föremålen för att bygga allmäna tomter och lokaler, faktiskt. Men vilket som, så tror jag faktiskt alla expansioner är jätteroliga, bara för att de expanderar spelet. Och efter denna kritik, är jag mycket säker på att Studentliv hamnar på min random önskelista...  *IN REAL SIMS

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....Och hoppas att de kan ha smartphones för att fota sig själva, och, som Anonym#2 sa, att de kan sitta på golvet/marken med laptops!

   Radera
  2. Ja, men det är nog för att spelen ska sälja bättre...

   Radera
 7. Åh vad roligt :D Undrar om det kommer en ny "ålder" denna gång också? Nog för att det redan finns "ung vuxen" men man vill ju ha tid att spela på universitetet också, mina simmar brukar nästan skaffa familj påengång då de fortfarande är ungvuxen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, ja kanske. Fast man kan ju ändra åldrarnas längd så att simmarna kan vara Ungdom längre.

   Radera
 8. Hoppas verkligen att detta spel kommer :D

  SvaraRadera
 9. Hoppas, hoppas, hoppas! XD
  Hoppas det kommer ut! :))

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).