lördag 8 december 2012

Svar på vanliga frågor

Hej!

Vi måste förtydliga några saker här! För det första har vi fått väldigt många frågor från er där ni undrar om det är säkert att ladda ner ett föremål som vi tipsat om.

Vi skulle aldrig tipsa om en nedladdning eller länka till en sida om vi visste att det kunde innebära en risk för att få virus på datorn!

Det här är väldigt viktigt, så kom ihåg det. Om ni nu ändå är oroliga för virus rekommenderar vi att ni ser till att ni har ett ordentligt virusskydd på era datorer så slipper ni fundera över risken.

En annan sak vi måste be er om är att vara tydlig när ni har problem med era spel! Frågor som "Det här fungerar inte varför?" kan vi inte svara på eftersom det inte ger någon tydlig bild på vad som har hänt och vad ert problem är. Förklara istället vad ni gjort och vad det inte är som funkar så kan vi lättare hjälpa er.

Dessutom vill vi be er att titta igenom Vanliga frågor och svar innan ni postar en fråga till oss, många gånger får vi samma frågor igen.


2 kommentarer :

  1. min dator har något problem med sims 3, den stängs av när jag startar sims.

    SvaraRadera
  2. Samma här! Det börjar bli oftare och oftare nu, :(

    Med vänlig hälsning,
    En annan Anonym

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).