måndag 14 januari 2013

10 tips när Sims blir tråkigt

Ibland tappar man lusten att spela sims helt, trots att man vill spela! Här kommer en lista på saker du kan göra i spelet när du tappat simslusten:

1. Bygg om staden och fyll den med egenskapade simmar.

2. Gör en sim med egenskaper du aldrig har använt. Testa hur simmar med olika egenskaper reagerar på vardagliga saker!


3. Försök få en sim att bemästra alla färdigheter, lyckas du med det kan du försöka klara av alla färdighetsutmaningar. (Ett tips kan vara att höja livslängden/stoppa åldringen så att din sim hinner med det här...)

4. Ge dina simmar arbeten som du inte brukar spela med.


5. Skapa din egen familj och testa bygga ditt eget hus!

6. Skriv biografer till dina simmar och planera deras liv ordentligt.

7. Bygg ett hus. Om du har svårt att komma på idéer till hus kan du alltid bygga efter husritningar. Googla Husritningar så kommer det upp flera resultat som du kan få inspiration ifrån!


8. Gör en annorlunda familj: Brukar du spela med singelsimmar kan du testa att spela med en jättestor familj och tvärtom. Spelar du nästan alltid med Ungdomar kan du testa att spela med ett par Åldringar.

9. Spela utan att fuska! För många är det här faktiskt svårare än man kan tro.

10. Spela en Utmaning och försök att klara av den ända till slutet.

14 kommentarer :

 1. Tack så jättemycket för tipsen! Jag tycker att sims är jättekul och har lust att spela men jag vet inte vad jag ska spela om. Så tack:)

  SvaraRadera
 2. Om man har en blogg som ni och typ ska visa hur man laddar ner, hur tar man då kort typ på skärmen? (jag kanske formulerade frågan dåligt men jag hoppas ni förstår och kan ge svar)
  /Anonym

  SvaraRadera
  Svar
  1. Print Screen, det finns en knapp på datorn som det står Prt Scr på. Klicka på den så kommer datorn att ta en bild som du sedan kan klistra in i t.ex. Paint och sedan spara. Om du har Mac gör du en print screen genom att hålla in shift + cmd + 3.

   Radera
  2. Fungerar Prt Scr Sysrq också?

   Radera
 3. För mig funkar inte prt scrn, bilden blir bara svart :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det när du försöker ta bilder inuti spelet? Det blir så på vissa datorer. Du kan istället ta bilder genom att använda dig av ett program som kan ta bilder i spel, t.ex. Fraps.

   Radera
 4. När det stod "Spela utan att fuska" började jag tänka på en sak. Jag och min kompis gjorde två tjejälvor (övernaturligt) och min gubbe gjorde inte så mycket förutom att stå framför den magiska spegeln och testa kläder medan hennes stod och målade hela tiden så vi fick mer än 30.000 simdaler på mindre än en vecka. Just det vi använde inga fusk alls inte ens humörfusk!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket, nu ska jag sätta i gång med spelet igen! <3

  SvaraRadera
 6. Hej Embla och Saga! Tyckte er blogg verkade bra, så jag tänkte följa den eftersom att jag älskar Sims! Jättebra tips!

  SvaraRadera
 7. Jag har Destination världen och Årstider men jag vet inte vilket jag ska köpa nu, har ni ett tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bror på om du har sims 4 har du det så tycker jag att du kan köpa (sims dags att jobba)

   Radera
 8. men hur fuskar man pengar på sims det går inte bra för mig tacksam för svar!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).