lördag 26 januari 2013

Clarestam-Knack

Embla håller på att spela på familjen Racket som sims har skapat. Alla simmar har blivit stylade, omdöpta och inflyttade i ett och samma hushåll. Lovisa Clarestam (tidigare Dudley Racket) är en sim som håller på att lära sig alla färdigheter.

Från vänster till höger: Julienne Knack, Jonh Knack (tidigare Shark Racket), Jenny Clarestam (tidigare Lolly Racket), Lovisa Clarestam (tidigare Dudley Racket), Mark Clarestam (tidigare Dennis Racket) och Silver Clarestam (tidigare Silver Racket).

Familjeträd: Silver är gift med Mark och har barnen Jenny och John. Lovisa är bror med Mark. John och Julienne är gift. Mark och Lovisa hade en bror, Levi Clarestam (tidigare Bill Racket), men han... ja dog. Hehe. Mark och Lovisas förändrar hette Max och Jen Clarestam (tidigare Max och Marigold Racket) och Juliennes föräldrar heter Nick och Pattina Knack.

Jenny och Lovisa sitter och bastar på gården mitt i natten.
 Medans resten av familjen chillar i bubbelpolen.
Julienne blir gravid.


Lovisa ligger och slappar på en flytmadrass.


Familjen har poolparty (med sig själv).John tar en joggingturFamiljen har ett till poolparty med sig själv.Familjen blir bjuden på ett poolparty och har vattenkrig.Någon får in en fullträff på Jenny. 5 minuter senare så kissar simmen i randigt i bakrunden på sig.. De får inbrott när de är på poolpartyt. 


Alla blev störd och irriterad på inbrottslarmet och Mark slogs med tjuven och blev jättenöjd.Polisen kom och började slåss med tjuven (ser ut som om de ska göra en high-five) och familjen står och tittar på medans John står och klappar händerna förtjust i bakgrunden.


Tjuven blir gripen av polisen.
Tjuven står och väntar vid polisbilen.
Mark släpper lös tjuven och polisen blir asarg och ger John en utskällning fast det var Mark som släppte lös tjuven..Tjuven upp sitt väldigt fina paraply och går iväg. (Det var soligt ute).

13 kommentarer :

 1. Var har du/ni fått stjärn-tatueringen som Lovisa Clarestam har? :)

  SvaraRadera
 2. I vilken stad bor dem i??

  SvaraRadera
 3. Vilken sim laddade ni ner för att få stjärn-tatueringen?
  Jag älskar såna här inlägg, då dom ger mig inspiration för vad jag ska göra med mina simmar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var länge sedan så det minns vi faktiskt inte. Kul att du gillade inlägget!

   Radera
 4. Jag älskar när ni gör sådana inlägg! Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 5. Hur kan man basta? :)

  SvaraRadera
 6. Sista meningen, HAHA! :D
  Kan bara inte sluta skratta xd

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).