onsdag 30 januari 2013

iPad från One Billion Pixels
Det här är en fullt fungerande iPad från One Billion Pixels. 

Vi rekommenderar verkligen att ni laddar ner den! 

Varför är då den här så bra? Jo:

Det är en version av MultiTab 6000, fast gratis och snyggare.

På iPaden kan du göra olika saker:
Köpa böcker i en onlinebutik – du behöver alltså inte åka till bokhandeln för att köpa nya böcker
Läsa böcker – Läs böcker som du köpt till iPaden eller böcker som finns i din sims katalog
Spela socialt onlinespel – höjer både behoven Kul och Umgänge, dessutom går det jättesnabbt!
 Göra läxor – Simmar som är barn/tonåring kan göra sina läxor på iPaden. Det går snabbare och de har dessutom roligt när de gör läxorna.
• Lyssna på tabbradio – låter dina simmar lära sig en färdighet samtidigt som din sim kan göra något annat! Det här betyder även att din sim kan lära sig två färdigheter samtidigt: En från tabbradion och en från en bok/annan färdighetsbyggande aktivitet

Det finns tio färdigheter som din sim kan lära sig via tabbradion: Karisma, Matlagning, Trädgårdsarbete, Fiske, Gitarr, Händighet, Logik, Fotografering, Författande och Nektartillverkning.

Det tar ungefär 3h för en sim att bygga upp en färdighet via tabbradion.

Nedladdningen av iPaden är gratis. Den finns både som sims3pack-format och package-format. Du hittar iPaden här.

21 kommentarer :

 1. Jättebra, men hur väljer man om man vill installera den som sim3pack eller package? Jag vill använda sims3pack, men jag hittar inte stället där man väljer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. När du laddar ner den följer det med både två package-filer och två sims3pack-filer, sen installerar du bara den filtyp du vill ha! (Tänk bara på att du måste installera båda filerna av samma filtyp, då den ena är MultiTab-filen som gör att iPaden fungerar och den andra är iPaden som ger iPaden sitt utseende!)

   Radera
  2. Jag vill gärna inte har riktiga märken och bokstäver i mitt spel, så om jag inte installerar I-pad-utseendet, kommer det bli något Multitab-6000 aktigt eller kommer det bara bli buggigt eller kommer den inte synas alls? Svara gärna fort!! :D

   Radera
 2. Tack för hjälpen, älskar er blogg. Svaren kommer så fort :3

  SvaraRadera
 3. Den fungerar inte... Min sim plockar upp den och sätter sig vid mitt bord, men sedan hänger hon bara med armarna rakt ner....

  SvaraRadera
 4. Vad är det för skillnad på package och sims3 pack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sims3pack är enklare att installera oh det krävs inget winrar!

   Radera
  2. Anonym (överst): För att installera package-filer måste du först ha en modsmapp, medan du bara installerar sims3pack-filerna direkt i startprogrammet. Hur du installerar package-filer kan du läsa om här: alltomsims.blogspot.se/2012/11/ladda-ner-och-installera-foremal-till_28.html

   Anonym (under): Det där stämmer inte riktigt, då sims3pack-filer fortfarande kan vara packade och behöva packas upp med t.ex. winrar.

   Radera
 5. Super! Har haft MultiTab 6000 på min önskelista ett tag.

  SvaraRadera
 6. Förstår inte hur jag får Sims3pack, laddar bara ner nån rar fil som jag inte ens kan öppna.. Behöver hjälp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver ett program som kan packa upp filer när de är i t.ex. rar-format. På vissa datorer finns sådana installerade från början, på andra måste du ladda ner ett sånt program. Om du spelar på en Mac rekommenderar vi Keka och om du spelar på en Windows rekommenderar vi WinRar, båda programmen är gratis.

   Radera
  2. Vart kan man ladda ner WinRar? Haha brukar ju vara en Sim3pack fil direkt utan att jag behöver fixa något program :)

   Radera
  3. Här: http://freedownloadwinrar.org/

   Radera
 7. När man kommer till nedladdnings sidan står det : ''Filen är blockad'' :( HJÄLP!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova uppdatera sidan! Det ska gå att ladda ner den.

   Radera
 8. Åååh, jag som tänkte tipsa det här i min blogg, men jag trodde att man behövde multitab-6000 för att den skulle fungera, så jag avstod. Men tack för att ni berättade att man inte behövde! Ni är fortfarande bäst i simbloggvärlden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Multitab-filen följer med i nedladdningen och du måste installera den också för att iPaden ska fungera.

   Radera
 9. Jag fattar inte hur man ska ladda ner jag trycker på Download och då kommer en sida fram som visar att man kan logga in eller nåt sånt. Hur gör man för att ladda ner den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du trycker på Download som sedan tar dig vidare till MediaFire. Där är det bara att klicka på den gröna Download-knappen så laddas det ned.

   Radera
 10. ger den några buggar i spelet? ^^

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).