söndag 20 januari 2013

Mer om The Sims 3 UniversitetslivSåhär beskriver EA Universitetsliv:

Är dina simmar redo att ha kul som aldrig förr? När man åker till universitetet öppnas nya möjligheter, från sociala kontakter till karriärsutveckling. Dina simmar kommer att hitta nya sätt att lära sig, från klassaktiviteter till huvudämnesspecifika föremål! Och universitetet handlar inte bara om att plugga. Delta i en demonstration, flörta på ett bålparty – det finns mycket att lära sig utanför föreläsningarna hos studentkåren. Med nya platser som bowlinghallen och Sim-Burgare att utforska, och nya aktiviteter som juicepong eller sprejmålning att roa sig med, kommer dina simmar garanterat att ha kul som aldrig förr!

Skapa kontakter och nätverka. Det finns tre sociala grupper på campus – nördarna, rebellerna och sportfånarna. När man umgås med medlemmar från de olika grupperna ger det unika fördelar, från att låsa upp drömjobb till att få en extra egenskap.

Utforska din trotsiga sida! Simmar kan uttrycka sig själva genom att organisera och delta i demonstrationer, skapa muralmålningar och graffiti, eller till och med fuska på tentor.

Uppnå akademisk förträfflighet. Nu är det roligare än någonsin att lära sig saker med huvudämnesspecifika föremål och där du sänder egna radioprogram som kommunikationsstudent eller monterar ett skelett som forskarstudent. Din sim kan även lära sig saker utanför klassrummet genom klassaktiviteter, föreläsningar hos studentkåren och att delta i sociala aktiviteter.

Handlingar som räknas. Precis som i verkliga livet påverkar det din sim gör i sina studier, sitt umgänge och i sociala grupper varandra inbördes.

Fördelar även efter universitetet! Uppnå toppjobbet i din karriär lättare, med snabbare befordringar och högre ingångsnivå för simmar med universitetsexamen. Om din sim blir en legend i sin sociala grupp kan han eller hon till och med få ett drömjobb som konstvärderare, idrottsagent eller TV-spelsutvecklare!

Utforska campus och stan. Det finns en helt ny stad och ett campus med en massa platser att utforska, från bowlinghallens rännor till en flört med baristan på Mörkrostade Bönans kafé eller serietidningarna hos Stoffes Serier.

Mer information

• Simmar i åldersgrupperna Ungdom-Åldring kommer att kunna gå på universitetet.
• Universitetet kommer att ligga i en separat stad, ungefär som resmålen i Destination Världen, så det är mer som en "inbyggd" stad än en egen stad.
• Det kommer att finnas tre nya egenskaper: Socially Awkward, Avante Garde och Irresistable, vilket på svenska blir ungefär Socialt pinsam, Experimentell/Nyskapande och Oemotståndlig.• Det kommer att finnas tre nya färdigheter: Forskning, Socialt nätverkande och Graffiti.
• Simmarna kommer att kunna välja mellan sex olika ämnen som de ska studera: Affärer, Teknologi, Forskning och Medicin, Konst, Kommunikation och Fysisk Utbildning.
• Har din sim tur kan hen även få stipendium innan hen börjar på universitetet.
• Du kommer att kunna följa med dina simmar på vissa lektioner (men troligtvis inte alla).• När simmarna som gått på universitetet söker jobb kan hen få lättare att bli befordrad om karriären hör ihop med ämnet simmen har studerat.
• Simmarna kan antingen hyra ett eget hus eller bo i studentkorridor. Om din sim bor ensam i ett stort hus går det att skaffa en rumskompis som hjälper till att betala hyran.• Simmarna kommer att få smartphones istället för den vanliga mobiltelefonen, och telefonen kommer då få fler funktioner, som t.ex. att knäppa självporträtt tillsammans med vänner.
• Två nya festtyper: Juicefatspartyn och Bålpartyn
• Det kommer att finnas nya allmänna tomter som kafé och bowlinghall.


5 kommentarer :

 1. Oooh the sims är ju så nice! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag längtar tills det släpps fast jag tror jag ska önska mig det i födelsedags present eftersom att jag fyller år i april.

  SvaraRadera
 3. Åh, det verkar jättekul! :) Var lite tveksam först, men nu tror jag nog att jag antingen köper det själv eller önskar mig det i födelsedagspresent. Finns det något bestämt datum då det släpps?

  SvaraRadera
 4. Håller med Anonym var tveksam i början men nu orkar jag nog inte med att vänta tills jag fyller år (I april) utan kommer nog att köpa det direkt!! :D Det släpps den 7 Mars!!

  Ps. ÄLSKAR ERAN BLOGG KOLLAR MINST 1000 GÅNGER OM DAGEN :)

  SvaraRadera
 5. Det där verkar ju jättekul.. Jag som inte skulle köpa några expansioner..

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).