torsdag 14 februari 2013

Livesändning ikväll!

Missa inte livesändningen ikväll klockan 19:00! Vi kommer att få se mer av Universitetsliv och dessutom kommer vi att få en första titt på den kommande expansionen Island Paradise. Vi kommer även att få se mer av storevärlden Aurora Skies som släpps den 21:a februari.

Livesändningen kan du se den här.

PS. Klockan 18:00 kommer ett LÅNGT inlägg om Universitetsliv, missa inte det!

7 kommentarer :

 1. Fick ett mail från cdon om att om man förbeställer SimCity så får man 24h provspelning av spelet mellan 16-17 feb.

  SvaraRadera
 2. Den här gången SKA jag se den live, jag SKA! Inte reprisen ännu en gång utan nu skall jag sätta mig ner ordentligt med ett glas läskeblask och se den LIVE som om det var mitt verkliga nöje vilket det är för jag är en SIMSNÖRD! puh'
  Vilket som så längtar jag mest efter mer om Island Paradise, lite om Aourora Skies skulle ju också vara kul. :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Den går inte på TV utan sänds över internet, vi har länkat till sidan där livesändning kommer sändas uppe i inlägget.

   Radera
 4. Kommer ni att lägga upp den här så man kan se??

  SvaraRadera
 5. Det ska bli jättekul att se hur ni spelade på eventet! Jag var för tagen av spelet för att gå runt och kolla vad ni gjorde :P

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).