tisdag 19 februari 2013

Speluppdatering 1.50

Nu har det kommit en ny speluppdatering som fixar otroligt många buggar!

9 kommentarer :

 1. Jag får det inte att funka, hela installationen körs men på slutet står det "Uppdateringsfel: Felaktig fil hittad" :( några tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova installera med Superpatchen istället: http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.50.56.0210xx_update.exe (nedladdningen startar direkt du klickar in adressen i adressfältet).

   Radera
  2. Jag tror att patchen är nedladdad nu, tack så mycket AlltOmSims!

   Radera
 2. Kan man bara upptarea fast än om man har installert allt??

  SvaraRadera
 3. Går inte att uppdatera för min del, står alltid efter "felaktig fil hittades" o.o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ladda ner superpatchen och uppdatera: http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.50.56.0210xx_update.exe

   Radera
 4. Hej! Jag får inte nedladdningen att fungera, jag provade ladda hem superpatchen via länken som ni tipsade om, men det verkar inte fungera heller eftersom jag har en mac och det är en windowsfil? Har ni något tips eller vet vart jag kan vända mig? Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Jag får samma problem nu med den nya uppdateringen.
  Har du något tips? Jag har en PC, finns det någon nyare superpatch jag kan använda mig av? :) Med vänlig hälsning Jessica

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).