tisdag 19 mars 2013

Det Stora Nedladdningsinlägget

Flera av er har frågat om vi kan göra ett lite större inlägg om var vi brukar ladda ner saker till The Sims 3, så här kommer Det Stora Nedladdningsinlägget med en lista på var vi brukar ladda ner.

Hår:
Anubis
PaintStroke
PickyPikachuKläder:
Anubis
AugustoStudios
DarkoSIMS3
Jocker
Juliana's Corner
SIMS IN SPRINGMöbler/Föremål:
AroundTheSims3
SIMCredible Designs 
One Billion PixelsPoser:
Skylar As Gemsims 
Rayne's Factory
Koolhira


Mönster:
SIMS IN SPRINGÖvrigt:
Förutom olika nedladdningar från skaparna ovan brukar vi dessutom nästan alltid använda följande när vi gör simmar:
Skin från Tamo
Ögonbryn från ElexisSjälvklart brukar vi ibland ladda ner enstaka saker här och där också, men de här skaparna har vi laddat ner flest saker ifrån. Andra nedladdningar brukar vi hitta på t.ex. ModTheSims eller TheSimsResource.

7 kommentarer :

 1. Oj, laddar också ner från de sidorna! :)

  SvaraRadera
 2. asså jag provade gå in på http://sims3.simcredibledesigns.com/ och tänkte ladda ner setet på sovrummet på bilden i inlägget. Men jag fattar inte hur man laddar ner något därifrån? :/
  Snälla hjälp! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först väljer du vilket set du vill ladda ner, sen klickar du på namnet på alla möbler du vill ladda ner så laddas det automatiskt ner till datorn.

   Radera
 3. Hur funkar skin/faces? Jag laddade ner det ni tipsade om, men var hittar man det i spelet och hur använder man det?

  SvaraRadera
 4. Om man laddar ner från Paintstroke så finns det ju en knapp till Mediafire. Är de nedladdningarna via sims3pack eller package filer? På Anubis finns det ju en knapp för både sims3pack och package-filer men inte på Paintstroke. Och om Paintstroke bara har package nedladdningar, vet ni var man kan ladda ner de som packagefiler? Förlåt om jag var otydlig.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).