fredag 8 mars 2013

Le Cinema Diamantique

Nu finns ett nytt set i The Sims 3 Store, den här gången är det inget mindre än en biograf!

"Njut av dina favoritfilmer i en stiligare miljö på Le Cinema Diamantique! Den här biografen är höjden av klass med sin inredning i art deco-tema, mysiga minisalonger och en balkongbar med utsikt över alltihop! Vare sig du ser en gammal favorit eller bara tar ett glas med några vänner, så är Le Cinema Diamantique stället som gäller!"


Det följer även med två nya premiumföremål: Ingångsbarriärsystem och Livslevande filmskärm.Låssystem 
Den här kombinationen av vändkors, uppgraderad dörr och biljettautomat ger dig flexibiliteten att skapa den perfekta ingångsbarriären! Har du längtat efter att få skapa en lokal där man behöver biljetter för att komma in eller ett hemligt gömställe bara för killar? Vad sägs om ett härligt spa bara för tjejer eller ett party för tonårsvarulvar? I så fall kan du sluta leta - det här är modellen för dig!Filmduk 
Se alla dina favoritfilmer från TV komma till liv på den vita duken! Njut av klassikerna på ett helt nytt sätt! Vare sig du tittar med dina kompisar på din hemmabio eller med främlingar på en riktig bio, så kommer upplevelsen att bli helt unik!

Uppsättningen kostar fram till den 22 mars 1700 SimPoints istället för 1900 SimPoints och du hittar den här.

1 kommentar :

  1. Coolt :O
    Skulle gärna vilja ha det...kostar lite för mycket då :(

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).