söndag 3 mars 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 6

Kort efter att Jackson och Finnegan blivit småbarn bestämde sig Calvin och Alyssa för att det var dags att renovera barnrummet, och så här blev det:


Alyssa spenderar nästan hela dagarna med att försöka lära småttingarna viktiga saker som att gå på pottan och att lära sig gå. Finnegan verkar dock måttligt intresserad av att lära sig potträning och förstår inte riktigt vad det ska vara bra för. Även Jackson är lite tveksam till att lära sig nya färdigheter, men efter några försök lyckas han ändå ta sina första stapplande steg.

Både Jackson och Finnegan hade turen att få en docka i present av en avlägsen släkting, och oj vad de älskar sina dockor! Så fort inte mamma eller pappa är i närheten och leker tar de fram dockorna.

Det dröjer dock inte länge innan Alyssa börjar må illa om mornarna igen. Det visar sig att hon är gravid! Calvin verkar mycket nöjd med detta och ger henne tummen upp!


7 kommentarer :

 1. Vad fint barnkammarnen blev! Tvillingarna är SÅ söta!

  SvaraRadera
 2. Hej! Behöver lite hjälp med mitt sims 3... Vet inte om ni kan hjälpa mig men det verkar som att ni har koll på det här! Har alltså ett sims 3 som jag har haft riktigt länge, har dock bara installerat det samt spelat kanske en gång sedan jag fick det. Vill installera det på min mac nu och det verkar inte som att det går? Installationen "fastnar" när det har laddat till mitten typ. Låter dock som att den borde ladda mer men det gör den inte. Behöver man uppdatera spelet eller så och hur gör man det om den inte ens är installerad? Haha förlåt om jag gör det svårt för er men skulle verkligen uppskatta ett svar om ni vet hur jag ska göra..

  Sjukt bra blogg föresten! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med ditt problem, men du kan alltid kontakta EA Kundtjänst: ea.com/se/1/kundsupport

   Radera
 3. Vart kommer barnvagnarna ifrån?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).