tisdag 12 mars 2013

Sunset Died

För ett tag sedan kom det ut en postapokalyptisk version av världen Sunset Valley: Sunset Died. Här kommer några bilder på världen, en kort recension samt en liten guide till hur du installerar världen.Sunset Died är en mycket välgjord värld och det märks att skaparen av världen har lagt ner mycket tid på den. Världen är i grunden samma som Sunset Valley, men skiljer sig ändå i sitt utseende och i sin terräng.+ Välgjord och trovärdig
+ Snygg
+ Passar väldigt bra till ett postapokalyptiskt spelande

– Det finns bara tre kaninhålsbyggnader (Stadshus, Polishus och Kriminellt tillhåll), av dessa tre går endast det kriminella tillhållet att besöka. (Det går ju så klart att sätta ut nya kaninhål som fungerar!)
– Passar inte så bra till ett vanligt spelande
– Världens och karaktärernas beskrivning i spelet är på franska...


Ladda ner och installera världen

Gå in här, scrolla ner tills du ser en orange knapp som det står Download på. Klicka på den och följ sedan instruktionerna för den dator du spelar på:

Windows:
När du laddat ner världen kommer den att finnas i Hämtade Filer, här måste du först packa upp världen. Det kan du göra med ett uppackningsprogram, t.ex. WinRar.

När världen har packats upp kommer den att heta SunsetDied.world.

Världen ska placeras i:
C: \ Program (x86) eller Program Files \ Electronic Arts \ The Sims 3 \ GameData \ Shared \ NonPackaged \ Worlds

Mac:
När du laddat ner världen kommer den att finnas i Hämtade Filer, här måste du först packa upp världen. Det kan du göra med ett uppackningsprogram, t.ex. Keka.

När världen har packats upp kommer den att heta SunsetDied.world.

Världen ska placeras i:
Program / The Sims 3 / The Sims 3 (högerklicka och välj Visa paketets innehåll) / Contents / Resources / transgaming / c_drive / Program Files / Electronic Arts / The Sims 3 / GameData / Shared /NonPackaged / Worlds

Om det verkade krångligt kan du göra som bilderna nedan visar:4 kommentarer :

 1. Verkar som en riktigt spännande värld, passar ju bra om man ska göra en berättelse eller liknande :)

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja ha men har tyvärr inte Drömjobb eller Destination världen, som ni skrev skulle behövas i ett tidigare inlägg. (För det går väl inte att ladda ned ändå?)

  SvaraRadera
 3. Jag MÅSTE ladda ner den här staden även om den kanske passar bäst till historier...

  SvaraRadera
 4. Tycker den ser lite halvfärdig ut uppifrån, men ändå en väldigt kul idé!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).