måndag 13 maj 2013

Dragon Valley

Den 30 maj släpps den kommande Storevärlden Dragon Valley på TheSims3.com. Världen kommer endast att gå att köpa för pengar och inte för SimPoints. Dragon Valley kommer även säljas i vanliga butiker från och med 8 augusti.


Klicka på bilderna för att göra dem större.

 

7 kommentarer :

 1. Jag kommer nog köpa världen. MINIDRAKAR <33

  SvaraRadera
 2. Hur betalar man med riktiga pengar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. IRL (in real life = i riktiga livet) på t.ex GameStop. :P Eller så betalar man på cdon.com, origin osv ;)

   Radera
  2. Anonym: När du ska köpa SimPoints på TheSims3.com kommer det finnas ett alternativ som är några SimPoints+Dragon Valley som i ett paket. Det går alltså endast att få tag på staden på det sättet på TheSims3.com.

   Radera
 3. Vet ni om det kommer köra omkring bilar på vägarna som det gör i vanliga fall? Eller om NPCs (typ hembiträdet) kommer att ha de vanliga kläderna?

  SvaraRadera
 4. Kommer helt klart köpa den.. ni menar väl IRL också?
  ;o
  :3

  SvaraRadera
 5. Alltså måste säga att jag älskar staden och hur den ser ut, men tvivlar på ifall jag vill köpa den för jag vill inte ha drakarna med! Vill lixom ha vanliga och vanligt kläda simmar i den där staden. Det skulle vara guld!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).