torsdag 16 maj 2013

Önskesim: Barbara Stokes

Barbara Stokes, önskad av Tilda

Barbara Stokes, en gullig och blyg tjej som drömmer om att hitta kärleken. Hon älskar snön och att sova. Livet har inte alltid varit lätt för Barbara Stokes, när hon var yngre blev hon mobbad pågrund av sin ständigt onyktra pappa och för hennes midjemått. De andra i hennes klass kallade henne ständigt elaka saker. Hennes mamma tog med sig Barbara ända bort till Twinbrook. Nu, efter 13 år är hon äntligen tillbaka i sin hemstad, St Claire. Nu gäller det bara för Barbara att skaffa sig det där jobbet som journalist och uppfylla sina drömmar.

Ålder: Ungdom
Egenskaper: Hopplös romantiker, Ivrig, Tungsovare, Vänlig, Älskar kylan
Favoriter: Spagetti, Vissångare, Röd


19 kommentarer :

 1. Vad söt hon är!
  Hur gör ni simmarna så verklighetstrogna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi brukar oftast använda oss av den här hudtonen: tamosim.blogspot.se/2010/08/ultra-plain-faces-default-non-default.html Den gör att simmarna inte ser lika "pluffsiga" ut i ansiktet!

   Radera
 2. Hon är JÄTTE SÖT!!! <3 <3 <3 <3
  Ska ladda ner henne sen... :)

  SvaraRadera
 3. om man laddar ner en sim hur laddar man upp den på sims?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du lägger in sims3pack-filen i Downloadsmappen i The Sims 3-mappen, sedan öppnar du startprogrammet, klickar på Nedladdat innehåll, marker simmen och klickar på Installera.

   Radera
  2. Tack så jätte mycket!!

   Radera
 4. Jag undrar om ni kan göra mer killsimmar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är bara önskesimmar och än så länge har det bara varit 1 person som har önskat en killsim.

   Radera
 5. Varifrån kommer alla hennes kläder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kommer från lite olika ställen, men om du laddar ner henne så ligger allt nedladdat innehåll i mappen och du kan installera det var för sig om du hellre vill det.

   Radera
  2. Åh, jättebra! Tack!

   Radera
 6. "Mobbad för sitt midjemått" och så är hon pinnsmal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon kanske gick ner i vikt :)

   Radera
  2. Jo, Tilda hade dock skrivit att simmen skulle vara ganska smal så hon kanske tänkte att hon var tjock när hon var liten. :)

   Radera
 7. hej ville bara tipsa lite om ett mod om ni inte har det redan :P det heter master controller och gör så att när simmarna streakar elr duchar så kan man ändra så att dom är nakna och har rätt frisyr och om man inte gillar pixlarna dom har över sig finns det ett dicensor mod att ladda ner :D

  SvaraRadera
 8. Hon är j söt!!


  PS: Jag älskar er blog!!!

  SvaraRadera
 9. Kan man ladda ned håret och kläderna för sig på något vis?

  SvaraRadera
 10. Mycket bra jobb! Ni måste ha lagt ner mycket tid på att skapa henne. Bara en fråga: vad heter poseringen på högsta bilden? Skulle mycket gärna vilja ladda ner den, om den inte finns i MovieMaker? Tack!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).