måndag 20 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 10

En morgon när Alyssa klev upp för att ta sin morgondusch upptäckte hon att någon hade hällt bläck i duschmunstycket och hela hennes hår var plötsligt turkost!

 Tydligen var det Finnegan som hade stått för buset. Alyssa blev rasande och beslutade sig för att med omedelbar verkan skicka både Finnegan och Jackson till Fort Saluts militärskola (överreagera much?).

När de väl kom hem igen var det med toppbetyg!

 De dröjde dock inte länge förrän både Jackson och Finnegan beslutade sig för att söka till universitetet och de gjorde därför anlagstestet. Jackson fick stipendium för konstlinjen! Finnegan fick inget stipendium men beslutade sig för att han skulle gå Teknik.

Calvin och Alyssa vinkade av sönerna en kall vintermorgon (gillar förresten Alyssas klädval denna vinterdag) men när de kommit fram till universitetet som låg i andra änden av landet möttes de av en härlig sommarvärme.

Det första Finnegan gjorde framme i studentkorridoren var att leta upp en dator. Jackson gick istället och höll en föreläsning. Hur många som kom på hans föreläsning låter jag nog vara osagt...
9 kommentarer :

 1. yeah, äntligen pgc hawkes! Du skriver så bra, Saga!

  SvaraRadera
 2. Jag bara älskar denna familjen!! <3
  dom är så knäppa!!!!!

  SvaraRadera
 3. Jag undrar har dom fått en arv vinge eller inte?I så fall ska dom skaffa barn igen då?ps!Älskar pgc hawekes äntligen kom det nya uppdatering av dom älskar eran blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har inte fått någon arvvinge än, men när Finnegan och Jackson har flyttat ut ska dom försöka få fler barn!

   Radera
 4. Hej hur lägger man bläck i dushen? Och vilket expotoion paket följer det med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har Leva Livet installerat kan simmarna busa och lägga bläck i duschen!

   Radera
 5. hon passar i ljusblåt hår

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).