söndag 26 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 11

Jackson verkar inte jättepepp inför dagens första lektion. Finnegan har det lite roligare, han får hänga med sin klass och undersöka hjärnor!


Finnegan trivs dock bäst i serietidningsbutiken. En bra dag kan han läsa flera serier utan att ens tänka på hur mycket klockan är.

 Jackson blir ständigt inbjuden till fester medan Finnegan hamnar i skymundan. På en av festerna träffar Jackson snyggingen Cade och det dröjer inte länge förrän de två blir ett par.


Finnegan har det inte lika lätt. På en av festerna som Jackson blir bjuden på smiter han med och träffar Lizzie. Han blir genast förälskad i henne även fast hon inte riktigt verkar känna samma sak...

Jackson älskar livet och njuter av varje dag. Finnegan å andra sidan spenderar den mesta tiden med att tänka på Lizzie och om han ska våga berätta för henne hur han känner...


2 kommentarer :

  1. Stackars Finnegan! Hoppas han får bättre lycka senare i livet... ☺

    SvaraRadera
  2. Stackars Finnegan! Hoppas de blir ett par en dag!

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).