torsdag 2 maj 2013

Vad händer på måndag?

De senaste dagarna har det spridits flera rykten om nästa generations sims-spel, vi pratar självklart om The Sims 4!

Två fansajter om The Sims 3 har på Facebook hintat om att något spännande väntar på måndag. Självklart nämns inte The Sims 4, men det är ganska lätt att lista ut vad de försöker säga.

Tack till iSims Sverige för tipset.

Har du The Sims 3 Universitetsliv kanske du har lagt märke till statyn "In i framtiden"?In i framtiden: Den här skulpturen är definitionen av en ny genre. Den skapades av konststudenter som gick sista terminen och donerades till Simsuniversitetet. Studenterna som var inblandade i skapandet kunde inte avslöja var de fått inspirationen till det gåtfulla verket, förutom att de tror att det är ett tecken på vad som komma skall …

Många simmare har tagit det här som ett tecken på The Sims 4, och när en norsk fansajt la upp bilden och skrev att de trodde att det var en hint delades bilden av den officiella simssidan för Norge.

Den här statyn kan även tolkas som att den gröna simsdiamanten kommer att bytas ut mot en blå, vilket Curtis Paradis pratar mer om i videon lite längre ner.

SimS har även lagt ut den här bilden på sin Facebooksida:Curtis Paradis, som i augusti i fjol beräknade när The Sims 4 skulle släppas, har gjort en ny video där han pratar om ryktena kring The Sims 4.

(Han pratar om The Sims 4 från 0:22-2:24)

11 kommentarer :

 1. Synd, egentligen. Tycker de skulle kunna utveckla 3.an med nya expansions och sånt. Jag tänker inte köpa Sims 4, jag har redan slösat massor av pengar i the sims 2 och då 3.an kom ut så har jag ju bara spelat det sedan dess och köpt expansion spel till det..

  SvaraRadera
 2. Istället för att massproducera nya expansioner och ev. The Sims 4 så borde EA ta sig i kragen och reda upp alla buggar och fel som finns i de expansioner som redan är släppta, för att göra spelupplevelsen för varje enskild Sim-nörd lite bättre. Men, som så är fallet med mångmiljonföretag, så väljer de att sopa skiten med TS3-expansionerna under mattan och börja fila på något nytt och grandiost, som TS4. Detta gäller även den senaste versionen av SimCity, som utlovades att vara ett riktigt schysst spel, men massor av människor världen över har problem, buggar och dylikt med sina spel.

  Det finns väl mer än ett par anledningar till att EA vunnit Golden Poo-priset två år i rad...

  SvaraRadera
 3. Jag tänker INTE köpa det.. -.-' Jag har slösat ca 1000 kr varav det är mina egna pengar förutom Årstider och Grundspelet men ändå -.-' Troligtvis ska detta bli ÄNNU dyrare än trean så jag kommer hålla fast vid trean..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan löna sig att vänta till en passlig REA eller så, och TS3 är ju så bra nu med alla expansioner. :)

   Radera
 4. WOW!!!! Gu vd spännande, undrar vad som kan bli nytt när det känns som att allt redan finns i trean? ONLINESPEL?

  SvaraRadera
 5. Nej fy inte sims 4 jag har INGA pengar kvar, knappt så att det räcker till semesterparadis... :C

  SvaraRadera
 6. Tänker förmodligen INTE köpa detta, jag gillar sims 3 och tycker att dem inte bara ska sluta med det...

  SvaraRadera
 7. Åh vad spännande! Är riktigt nyfiken på det här. Känns som att jag är den enda som är positivt lagd till ett sims 4?
  Men om plumbboben är blå bli jag lite sur, faktiskt. Den ska ju vara grön!

  SvaraRadera
 8. NEEEEEEEEEJJJJ4 maj 2013 kl. 10:46

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 9. Är sur just nu! Jag vill inte ha Sims 4! Har slösat 2000 kr på nästan alla expansioner.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).