onsdag 12 juni 2013

Önskesim: Regina Fox

Regina Fox, önskad av Lilly

Regina växte upp utan syskon och hennes föräldrar brydde sig mer om alkohol och droger än om Regina. När Regina var barn schasade de bara undan henne. Hennes föräldrar var väldigt rika när hon var tonåring. Många andra tonåringar hade nog älskat att ha föräldrar som inte brydde sig och inte sa: ”Du måste vara hemma senast nio!”, men det var det enda Regina önskade att hon någon gång skulle få höra eftersom att det bettyde att dem älskade henne. Det närmsta hon någonsin fick höra var "Schas på dig snorunge". Nu vill Regina få barn och tonåringar, som har det svårt i livet, att hitta rätt väg med hjälp av hennes musik.


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Fostrande, Klumpig, Stjärnkvalitet, Tankspridd, Virtuos
Favoriter: Pannkakor, Hiphop, Lila


9 kommentarer :

 1. Vad söt hon är!

  SvaraRadera
 2. tack så hemskt mycket hon är <3

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte få barn längre på min sims 3 utan måste göra de i "skapa en sim", finns det något fusk eller något som kan fixa så att jag kan det igen, för det är ganska med sims om man inte kan göra sakerna som står. Det "plingar" liksom aldrig till i slutet hur många gånger jag än klickar. Tacksam för svar, kram Tuva!

  SvaraRadera
 4. en fråga, kan ni lägga upp henne på exgange(stavning?)?, har fått en ny dator och Mediafire funkar inte

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).