onsdag 19 juni 2013

Speluppdatering 1.55

Igår släpptes en ny speluppdatering med många nya roliga funktioner, så om du inte redan har gjort det, passa på att uppdatera ditt spel!

38 kommentarer :

 1. Argh! Patchen fick mitt sims att falla ihop. Varenda gång jag klickar på play blir skärmen svart. Sedan stängs simset ner och ruten där det står; ''The sims 3 slutade fungera'' dyker upp. Frustrerande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolla så att du inte har några ouppdaterade mods!

   Radera
 2. Om man (som jag) aldrig har installerat uppdateringarna, kan spelet krasha på konstiga sätt eller händer det inget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppdateringar är till för att förbättra spelet. Exempelvis ta bort buggar.

   Radera
 3. AH ÄR I SPANIEN KAN INTE UPPDATERNA FÖRST I TISDAG

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul! Enda problemet är att mitt sims inte funkar för tillfället. Jag kommer till huvudmenyn men när familjen jag valt att spela ska ladda stängs spelet ner och det står "sims 3 har slutat fungera. Vi meddelar dig om det finns en lösning på problemet". Varför blir det så? Finns det något jag kan göra för att spelet ska funka igen? Isåfall vad? Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Händer det före eller efter att du uppdaterat?

   Radera
  2. Det hände innan uppdateringen:(

   Radera
  3. Kontakta EA Kundtjänst så kan de nog hjälpa dig! www.ea.com/se/1/kundsupport

   Radera
 5. åh så mycket nytt roligt

  SvaraRadera
 6. ARRGH!! hur laddar man ner den. det står att jag har den senaste versionen av uppdateringen men när jag går in till spelet så finns det inga nya saker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gå in på Speluppdateringar i startprogrammet och testa att trycka Uppdatera-knappen. Ibland står det att man har den senaste uppdateringen fast man inte har det. Så är det för mig i alla fall!

   Radera
 7. Åhh, underbara uppdateringar! Awesome att man nu kan flytta till en ny stad via telefon/dator :D

  SvaraRadera
 8. OMG! Bästa uppdateringen någonsin!

  SvaraRadera
 9. OMG!!!Ska ladda ner den nu :D

  SvaraRadera
 10. Hur gör man för att köpa extra tomter?

  SvaraRadera
 11. Hjälp! När jag trycker på ok så händer det ingenting och när jag försöker trycka på olika saker så komme4r det upp en ruta om att startprogrammet till sims har slutat fungera! Vad ska jag göra?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. samma sak händer för mig :(

   Radera
 12. "Det verkar som om du har installerat en inofficiell spelmodifiering som inte matchar din aktuella version av The sims 3. Vi rekommenderar att du antingen avinstallerar denna spelmodifiering eller skaffar en uppdaterad version – annars kan spelet krascha eller råka ut för betydande problem."

  Vad i hela friden är detta?! Varför kommer detta upp, är det bara jag eller är det någon mer som får samma fel meddelande? Har en extremt dålig oårdning på alla mina mods också så kan inte direkt radera allt... Någon som vet vad jag borde göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAg fick det, men det stod vilken mod det var som krånglade. Så jag tog bort den och då fungerade det perfekt.
   Är det det enda som står? Kolla en gång till och se om det står. För mig var det AwesomeMod.

   Radera
  2. Har kollat ett par gånger nu men det nämns aldrig just vilken mod det är, men tack ändå. Ska nog ta och radera allt ändå och fixa om allt på nytt och i ordning :)

   Radera
 13. Älskar att man kan flytta mellan städerna!!! :)
  Hörrni, hur tänker ni att man kan använda det där att man kan ha en extra fastighet? Som sommarstuga vid havet kanske? Tyckte det lät bra men fick liksom lite hjärnsläpp haha
  Kram på er, ni är bäst!

  SvaraRadera
 14. ´´Hjälp! När jag trycker på ok så händer det ingenting och när jag försöker trycka på olika saker så komme4r det upp en ruta om att startprogrammet till sims har slutat fungera! Vad ska jag göra?!?´´
  KAN NÅGON HJÄLPA MIG??? :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är många som har problem med senaste uppdateringen.. Däremot vet jag en sak som har fungerat för folk, och det är att ominstallera The Sims 3 (grundspelet) men inte expansionerna.. Patchen hittar du här: http://simsvip.com/2013/06/18/sims-3-patch-1-55-new-features-options/ (den där information står fungerar ej därav länkar jag denna också) och här hittar du information hur du skall gå tillväga: http://modthesims.info/showthread.php?t=505807

   Radera
  2. Ominstallera grundspelet? Men vad händer då??? //C

   Radera
  3. Föressten, vad betyder patch? // C

   Radera
 15. Hej!

  När jag går in på speluppdateringar i startprogrammet står det att jag har den senaste uppdateringen, men det har jag inte alls... jag är 110 % säker. Hur ska jag göra? Finns det kanske någon hemsida jag kan ladda ner den ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... och "uppdatera" och "uppdatera nu" knapparna är gråa... går inte att trycka på alls

   Radera
  2. Hej! Här kan man ladda ner senaste patchen, det är även den officiella från EA bara att man laddar ner den manuellt därav är den inte från EA's sida då jag inte hittar den där: http://simsvip.com/2013/06/18/sims-3-patch-1-55-new-features-options/

   Radera
 16. Hej! Angående den nya funktionen där man kan flytta mellan städerna, kan man hålla kontakt med de simmar som finns kvar i den tidigare staden man bodde i och bjuda hem/hälsa på dem? Jag undrar även om man kan köpa en fastighet i en annan stad än den man är bosatt i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Vi har faktiskt inte testat att flytta mellan olika städer så det vet vi inte, men vi skulle gissa på att du inte kan det.
   2. Nej det går inte.

   Radera
 17. Mitt sims slutade funka efter 1.55.....
  Spelet laddar aldrig klart när man skapar en ny värld/laddar en gammal.. har prövat installera om alla spel men det funkar ändå inte... usch så less jag börjar bli... :(

  SvaraRadera
 18. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon kunde ge mig svar på varför mitt spel vägrar uppdatera eller fungera. När jag öppnar startprogrammet funkar det fint men nät jag klickar på play,uppdatera eller uppdatera nu så fryser hela spelet och när jag försöker få igång spelet genom att klicka igen står det att the sims 3 har slutat fungera.
  Blir sjukt irriterad men jag installerade alla spel igår efter ett väldigt bra tag, kan det vara problemet?
  Snälla, ber om ett svar ¨/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pröva att installera om alla spelen och om det inte funkar pröva att spela på en annan dator.;)

   Radera
 19. Hej!

  Det är så att jag inte kan spela the sims 3. Varje gång när jag ska uppdatera mitt spel står det ''kan inte ansluta till origin''. Jag har instrallerat om origin och avinstrallerat det osv. Men inget fungerar. Jag har version 16.0.136.019001.

  https://help.ea.com/se/article/programs-that-may-cause-conflicts-with-origin har skrivit en artikel om problem som kan orsaka konflikter med origin. Problemet kan vara mitt virusskydd. Jag har nämligen panda antivirus. Jag har försökt med allt det där men det går inte´. Har ni några tips?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).