fredag 27 december 2013

The Sims 3 In I FramtidenThe Sims 3 In I Framtiden är den elfte och sista expansionen till The Sims 3.

I The Sims 3 In i Framtiden kan simmarna, precis som det låter, färdas till framtiden! Framtidsstaden, som heter Oasis Landing, finns i tre olika varianter: Dystopisk, Normal och Utopisk. Beroende på hur din sims liv ser ut och vad du väljer för inställningar kommer framtiden se ut på olika sätt.Det finns två nya egenskaper i In i Framtiden:

Botfan: Uppsvinget i botteknik har gjort många simmar fascinerade och fängslade av dessa invecklade maskiner. Många simmar sitter hemma med sina organiska kroppar, men vissa önskar att de vore en bot i stället.
• Din sim förbättrar botbyggarfärdigheten snabbare.
• Din sim kan ta på sig en Plumbotdräkt
• Din sim är bättre på att använda botbyggarstationen.

Instabil: När en hög med lösa komponenter rasslar omkring i huvudet på en sim brukar denna sim kallas "instabil". Simmens behov förändras plötsligt och oförutsägbart, med inslag av förvillande episoder i släptåg.
• När din sim vaknar på morgonen och är på dåligt humör kan han eller hon känna sig vissen.
• Din sim kommer att uppleva förvillande saker som kan förändra simmens egenskaper.

Det finns tre nya färdigheter i In i Framtiden: Avancerad teknik, Botbyggande och Laser-rytmikon.Den övernaturliga varelsen i In i Framtiden är Plumbot! Plumbotar liknar Simbotar lite grann, men är inte alls samma sak. Plumbots kan se ut på flera olika sätt och anpassas till att kunna göra olika saker och på så sätt hjälpa din sim och hens hushåll. (Mer om Plumbots kommer i ett separat inlägg).Trailer för In i Framtiden:


Vi har inte hunnit spela så mycket att vi har hunnit få en stark åsikt om det här spelet än, men det verkar roligt och som att skaparna har ansträngt sig för att få det så bra som möjligt!

+ Kul att kunna resa i tiden
+ Många nya föremål och kläder
+ De nya bilarna är ascoola
+ Roligt att framtiden ändras beroende på hur en spelar i den "vanliga" tidsperioden.

– Att tidsreseportalen kommer fram på tomten varje gång man startar ett nytt spel....

Den här expansionen skulle nog passa de som har ledsnat lite på "vanliga" The Sims 3 och som vill utforska spelet lite mer,

16 kommentarer :

 1. Kommer ni fortsätta blogga om sims 3 när sims 4 har kommit ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. hoppas att dom gööör deet! hej inkan! (hoppas att det är du och ingen annan för då blire lite pinigt...)

   Radera
 2. Jag fick In i framtiden i julklapp och jag älskar det. Det är min favorit expansion!:-)
  /Sauron

  SvaraRadera
 3. Gillar inte de expansion som är så orealistiska. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste det vara realistisk då? Själv tycker jag om det. Men alla har olika åsikter.
   /Sauron

   Radera
  2. Ja men jag menade ju att JAG inte tycker om det, så jag vill inte ha spelet. Klart det är bra det finns något för alla, även de som gillar t.ex robotar, häxor m.m., men för min del kan de gärna sluta med sånt. ;)

   Radera
 4. Älskar paketet! Gillar verkligen framtiden och att man kan ändra den efter sina egna val.

  SvaraRadera
 5. hej jag undrar om en sak.... vilka bra prylpaket skulle ni valt förutom ¨stadsliv¨och ¨lyx och design¨ om ni fick välja 2 st??? för jag ska köpa 2 och vill veta vilka som är bäst! och sen vill jag bara fråga om ni kommer fortsätta blogga om the sims 4 och alla expansionspaket och prylpaket som kommer komma till det?? hoppas det för jag älskar eran blogg så himla mycket att det är sjukt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi fick välja två stycken så skulle vi välja "Diesel" och "Sovrum och Badrum" då det är våra två favoriter! Vi kommer förmodligen att fortsätta blogga om The Sims 4 när det kommer också.
   Vad glada vi blir!

   Radera
 6. Asså måste fråga för jag lyckas verkligen inte göra en header till min sims blogg.. Hur är det ni gör det!! Jag får panik.. När jag gör det så är det enorma pixlar men på er header ser det jätte äkta ut! Hjäälp miiggg snääälllaaaa! Jag ber er! :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur menar du med att det blir enorma pixlar? Vi har gjort vår header i Photoshop, men det är inte så svårt som det låter.

   Radera
  2. Hon menar nog att det blir hackigt och fult runt om simmarna och att det ser oäkta ut! Jag håller med ! Jag lyckas aldrig med att göra en fin header heller! Kan ni göra ett inlägg om hur ni gör en sims blogg header hade det betytt väldigt mycket för mig och alla andra med detta problem tror jag!

   Radera
 7. Kan ni förklara steg för steg vad som låses upp i avancera teknik typ:

  Författande
  Nivå 1
  Nivå 2
  osv

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).