lördag 11 januari 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 4

Caylin fick sin första räkning.Sedan åkte hon till affären för att handla mera mat.Det var en riktigt fin dag!Tills det började regna och åska..Caylin gjorde klart en målning med massa barn på. Kanske sålde hon den till skolan.Hon blev sedan bjuden på fest hon Jakob och det var hennes första fest sen hon flyttade hit. Vilket vi ser att hon blev mycket glad över eftersom hon fick minnet "Gick på fest hos Jakob Ingberg".Caylin frågade om hon fick sova över och mitt i natten väckte hon Jakob och friade!Jakob blev riktigt förvånad men också väldigt glad!
Caylin såg till att köpa en ring med en stor och skinande diamant. Den saken var säker!
Men kanske var den lite för stor eftersom Jakob inte verkade kunna slita blicken från den gigantiska diamanten på ringen..

När han väl lyckats slita blicken fick Caylin en lång och mysig kram.Sen sov de tätt tillsammans resten av natten.Dagen efter frågade Caylin om hon fick skörda deras tomater och visst fick hon det! Efter att hon skördat klart i deras trädgård gick Caylin hem för att förbereda sig för nästa fest!

3 kommentarer :

  1. Vet inte hur jag ska formulera frågan men hur, vilket spel kom det där fina sovrummet ifrån (hos jakob) ?

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).