onsdag 28 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 12

Morgonen därpå vaknade familjen tidigt. Eller iallafall lilla Jamie.Han vaknade och ville bli buren och Jakob tog honom i famnen. Det var nog inte så konstigt att Jamie vaknade tidigt eftersom det var hans och Lunars födelsedag.När Lunar också hade vaknat fick hon och Jamie sitta i lekhagen tillsammans. Där satt de och lekte tittut och det tyckte de var väldigt roligt!
Medans de satt i lekhagen höll Caylin och Jakob på med annat. Caylin målade på sin tavla och Jakob satt med jobbet. Det var mycket som skulle hinnas med innan födelsedagskalaset.Nu var det äntligen dags för kalas och gästerna var på väg.Gästerna hade kommit och det bjöds på mycket mat.Först ut att blåsa ljuset var lilla Jamie!De första små stegen till att växa upp till ett barn.Lunar blåste sedan ut sina ljus och var nu på väg in i barnåldern.
Nu var både Lunar och Jamie barn och det hade varit en lyckad fest. Caylin diskade sedan undan efter festen och gick sedan och la sig.

7 kommentarer :

 1. Din PGC är jättebra! :)

  SvaraRadera
 2. Du skriver med sådana cliffhangers! Man blir ju lite irriterad.
  Haha, nej då. Det är bara jag som inte har något tålamod (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vilken tur att det blev extra många PGC inlägg den här veckan!

   Radera
 3. Gillar din PGC men när ska Saga skriva om sin? Kan du laga en längre del snart? Är så ivrig!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).