lördag 31 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 14

Det var dagen innan julafton och Caylin målade i köket medans Jamie satt vid köksbordet och drack lite juice. Caylin undrade om tvillingarna skulle gilla sina presenter och om det skulle bli en lyckad dag.De gick sedan alla till sängs. Jamie och Lunar sov i sina sängar och Caylin och Jakob sov i deras dubbelsäng.
Natten var tyst och lugn. Det var en förväntansfull dag som skulle komma. Familjen hade dagen innan satt upp julbelysning och julgranen var på plats. Alla var redo för den kommande dagen.
Det var såklart Jamie som vaknade tidigast av alla! Han var full av förväntan och kunde inte vänta tills dagen började. Han sprang runt och väckte alla i huset. De åt en stor frukost och sedan gick de ut för att leka i snön.Lunar slängde sig i snön och började göra en snöängel. Det var en riktigt fin och solig dag och det hade snöat lite under natten så det var perfekt snö för att göra snögubbar.Caylin och Jakob hjälpe till med att bygga snögubbar tillsammans med barnen. De bestämde sig för att tävla om vem som kunde bygga en snögubbe snabbast. Caylin och Lunar började bygga och Jakob och Jamie var igång strax efter.Men Jakob och Jamie var väldigt snabba och hann bli klar före Caylin och Lunar.  De som var så nära att vinna. De gick sedan in för att förbereda festen som skulle vara om ett tag.Klockan fyra var alla gäster på plats och det var många som hade kommit för att byta paket och ha ett firande tillsammans.

Först ut att öppna paket var Caylin och hon fick väldigt fina presenter.

Näst ut var Lunar som hade väntat hela dagen på att få öppna paket och det var ingen besvikelse!

Sen var det tur för resten att öppna sina paket och alla fick något som de gillade lite grann. Det hade varit en bra julfest och många stannade kvar för att umgås mer efter julklappsutdelningen.

Lunar och Jamie hade haft en riktigt rolig julafton med mycket skoj och bus. De var även glada över de presenter som de hade fått. Innan de gick och la sig åt de lite av den goda maten som hade blivit över för att ladda upp inför den första skoldagen som närmade sig.

3 kommentarer :

  1. Jag har problem med mitt splitternya Universitetsliv. Jag sätter handlingar på kö, som äta osv men de försvinner bara och min sim kan inte göra någonting. Emellanåt funkar spelet som vanligt och ibland händer blir det såhär, är det nån bugg som fler har haft problem med eller?

    SvaraRadera
  2. (har tyvärr inget "ID") Hej, hur skaffar man fram en presenthög på presentfesten? :)

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).