söndag 4 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 6

Det var ett tag sedan jag skrev på min PGC, så om ni vill läsa resten av den kan du göra det här.

Det slutade senast med att Caylin spydde på tomten och det berodde på att hennes toalett var trasig.... (Hon har inte råd med bättre helt enkelt..)


Efter att Caylin hade rensat toaletten så fick hon fortsätta på sin målning som äntligen blev klar! Sen påbörjade hon en ny målning som för en gångs skull fick vara liten.Hennes matlagningsfärdigheter var inte på topp om man säger så och hon tyckte det var en bra idé att äta bränd mat..Hon begav sig till gymmet för att träna bort de extra kilona som hade tillkommit. Men så såg hon en gravid kvinna och tänkte för sig själv "Hmm, men jag kanske är gravid. Kanske den där brända tallriken med mat inte var så bra ändå..". Hon gick iallafall över till den gravida kvinnan och delade lite tankar runt graviditeten hon trodde hon hade. Kvinnan bekräftade att alla hennes symptom tydde på en graviditet. De hann prata en lång innan Caylin bestämde sig för att gå hem.
När hon väl kom hem bestämde hon sig för att laga en riktig måltid som inte var bränd. Hon lyckades laga ihop sig en tallrik med god pannkakor! Efter att hon ätit upp och diskat undan ringde det på dörren.
4 kommentarer :

  1. Min dator har varit på lagning i en månad och nu blev jag jättesugen på att spela Sims och skapa en ny PGC!

    SvaraRadera
  2. Kul med uppdatering från din PGC :)

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).