fredag 23 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 9

Morgonen där på började inte lika bra för alla. Brevbäraren var inte på speciellt bra humör denna dag.
Jakob däremot, kände sig pigg och glad! När han läste i tidningen såg han att det fanns ett maskeradparty som alla var välkommen till.Han och Caylin bestämde sig för att det inte verkade vara en sådan dum idé. De satte Lunar och Jamie i varsina barnvagnar och promenerade dit.
När de kom fram till adressen tittade de sig omkring och ringde på dörren, men det var ingen som öppnade. Caylin tyckte hon hörde något från baksidan och de gick runt för att kolla.Och där på baksidan stod alla i sina dräkter och hade det väldigt trevligt. Caylin och Jakob bytte om till sina och de småpratade runt lite med alla.Efter att de hade varit på maskeradpartyt ett tag så tyckte Caylin att det blev lite kallt så de begav sig hemåt.Väl hemma tog det inte så lång tid innan det ringde på dörren. Jakob öppnade och det var en tjej som gick runt och sa bus eller godis. Hon fick lite godis och var på sin väg igen. Hon var dock inte speciellt smidig eftersom hon tappade sin telefon efter att ha tagit emot godiset.

Sen var det dags för tvillingarna att växa upp till småbarn!

Kan det bli någon av dem som blir arvinge?

4 kommentarer :

  1. Hoppas det! FAST det knsk inte skulle vara så himla roligt att få en arvinge meddetsamma...

    SvaraRadera
  2. Hoppas, hoppas, hoppas!

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).