lördag 7 juni 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 16

Det har blivit vår och morgnarna hos familjen Stone blir bara tidigare och tidigare.
Som vanligt måste Jakob rusa iväg till jobbet.Eftersom alla vaknade så tidigt sätter sig Lunar och Jamie vid schackbordet och övar lite innan de går till skolan och Caylin fortsätter att måla på sin tavla.Kl 9 lämnar skolbussen Jamie och Lunar vid skolan.Caylin hinner göra mycket under dagen. Hon övar lite på sin gitarr och hinner måla färdigt sin tavla. Hon börjar bli väldig duktig nu!
När Jamie och Lunar kommer hem från skolan är Jamie på lekhumör. Han går upp till övervåningen och sätter sig på gunghästen och låtsas att han är en riddare som är i attack.Men eftersom han inte kan leka hela dagen så blir han tvungen att göra lite läxor också. Caylin har ett riktigt flyt idag och hinner påbörja ännu en målning.Eftersom det gått så bra på jobbet för Jakob och Caylin har hunnit målat många tavlor så bestämmer de sig för att införskaffa en jacuzzi. Eller ja, det var Jakobs present till Caylin eftersom det var deras årsdag och Caylin hade länge velat ha en.Caylin blev otroligt glad och hoppade genast i den nya jacuzzin.Det blev en lång dag och det var skönt att äntligen få lägga sig och sova.4 kommentarer :

 1. Hej

  Vart köper/laddar man ner jakuzzin? Tacksam för svar!

  SvaraRadera
 2. Menar jacuzzin ;)

  SvaraRadera
 3. Jacuzzin/spa-badet följer med i bl.a. Kvällsnöjen, Utomhuslyx och Semesterparadis.

  SvaraRadera
 4. Tack! Jag har bara en från Framtiden, men jag köpte Semesterparadis idag! Ska kolla in den på min födelsedag!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).