fredag 27 juni 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 17

Dagen började med att familjen åt frukost i köket innan Lunar och Jamie åkte till skolan och Jakob till jobbet. Caylin hade andra planer däremot.Det var nämligen så att det var tvillingarnas och Jakobs födelsedag idag och Caylin hade tänkt ordna en födelsedagsfest åt dem. Det var mycket som skulle fixas idag och många inbjudningar att skicka ut.Efter att det mesta var förberett fick hon lite tid över och påbörjade en tavla.Jakob var glad idag för han hade fått en löneförhöjning! En perfekt födelsedagspresent tyckte han.De hade en trevlig stund innan alla gäster började trilla in och det fanns mycket mat och alla var på glatt humör!


Först ut att blåsa ut ljusen var Jamie! Efter det var det Lunars tur att blåsa ut ljusen på den stora tårtan!
Efter tårtblåsningen hade tvillingarna äntligen vuxit upp till tonåringar och i present hade de fått helt nyrenoverade rum!Men vi får inte glömma bort Jakob som också fyller år! Tur att han var hungrig så att han kunde äta massor av tårtor! De lär ju räcka ett par dagar.

Hela övervåningen fick en liten renovering och det blev verkligen mycket mer hemtrevligt!
Vardagsrummet


Lunars sovrum
Jamies sovrum

Hur tyckte ni att de nya rummen blev?

3 kommentarer :

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).