måndag 30 juni 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 19

Jamie och Lunar satt och gjorde sina läxor tillsammans i Jamies rum. Det var verkligen inget de ville göra en fredag eftermiddag, men de ville såklart ha bra betyg i skolan.Efter att de blivit klar med läxorna åkte Jamie iväg för att övningsköra med Jakob. Lunar hade rätt så tråkigt hemma och hon gick mest omkring i huset och gjorde ingenting. Hon åkte ner för trappräcket ett par gånger för att underhålla sig själv och medans hon gjorde det kom hon på en idé!

Hon frågade sin mamma om inte hon och Jamie kunde få ha huset för sig själva en helg för att träna upp sig för att bo själv sen när de ska flytta hemifrån. De är ju som sagt nästan vuxna. Caylin tyckte att det lät som en utmärkt idé och hon erbjöd sig att åka iväg på en weekend med Jakob för att de skulle få huset själv.Caylin och Jakob tog taxin senare på kvällen och de skulle komma tillbaka 2 dagar senare.Morgonen därpå var lugn och Jamie och Lunar satt i vardagsrummet och tittade på en actionfilm när Jamie föreslog att de skulle ordna en fest! Lunar tyckte det lät riktigt kul och att det skulle bli grymt! Nu när föräldrarna inte var hemma så skulle den här festen bli riktigt bra! De ringde alla sina vänner och sa åt dem att ta med sina vänner till festen som skulle vara ikväll.Gästerna hade nu börjat komma och Lunar försökte komma på ett sett att få den här festen minnesvärd.En stund senare började festen trilla igång och gästerna började dansa.Det verkade bli en riktigt megahit och alla verkade ha riktigt kul!Lunar stod och dansade med en kille och kände att hon skulle ge järnet. Så hon bara kysste honom utan förvarning.Men det verkade vara något som han inte direkt verkade uppskatta. Han blev riktigt sur och det var nära till slagsmål.Och en stund senare kom polisen. Hur skulle detta gå nu...?

2 kommentarer :

  1. Hej! Jag har en fråga. Jag skulle ha ett presentparty, men sen stod det att set blev en hemmafest istället för att jag inte hade gjort något utrymme. Det kom en varning innan det så jag packade ner nästan alla saker i lådor, fanns mycket mera utrymme än 4x4. Vad är felet? Jättetacksam för svar!!

    SvaraRadera
  2. hej! vart har ni laddat ner byrån i Jamie's rum?? jättefiin!

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).