fredag 6 februari 2015

The Sims 4: Dags att jobba

Nu har det kommit en trailer till det första expansionspaketet till The Sims 4!

Vi ser verkligen fram emot den här expantionen och tycker att den verkar mycket lovande!

Vad är era tankar om det här?

14 kommentarer :

 1. Verkar mycket spännande tycker jag och kul att dom gör det ännu mer realistiskt.

  SvaraRadera
 2. 1. Jo det verkar faktiskt kul. Jag hade hellre sett något i stil med årstider, men detta var i alla fall bättre än mycket annat. Hur det ska funka fattar jag dock inte? Om man har två vuxna i hushållet, den ena är läkare, den andra uppfinnare... Vem ska man då "följa med" till jobbet? Pajjar p.g.a den jävla "stängda" världen. :(

  2. Är det ens lönt att uppdatera om detta när ni annars struntat i bloggen i flera månader?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske inte är lönt att uppdatera men vi skriver när vi har lust att skriva och ett inlägg är ju faktiskt bättre än inget alls! Vi hade lust att skriva ett inlägg och då skrev vi ett. :)

   Radera
 3. Hellö :) jag tänkte tipsa er om Moa murderess nya video om the sims 4 dvs den skulle passa er för ni är ju sims bloggare och ni glömde göra inlägget om den nya världen man kan komma till, asså den i trädet "den magiska trädet"

  SvaraRadera
 4. Vad kul att ni tar er tid att uppdatera lite fast än ni har så mycket i skolan. Några inlägg då och då är ju bättre än ingenting :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du uppskattar att vi lägger ner tid på de inlägg vi skriver och det är ju som sagt bättre med lite inlägg lite då och då än inga alls! :)

   Radera
 5. Åh är sååå taggad !
  Har alltid velat ha t.ex. en egen affärer, skulle verkligen vilja ha ett eget bageri, kafé eller en klädaffär (om det går) så är väldigt sugen på att köpa spelet när det kommer ut!

  btw, älskar er The Sims blogg <3

  Har precis skaffat en The Sims blogg och skulle vara tacksam om ni ville kolla in den (: thesimsbloggenn.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Vet ni hur fantasims3 och queenofsims mår?

  SvaraRadera
 7. Jag behöver hjälp: ni vet när en sak finns och man vill kopiera den så att grejen kommer? Det fungerar inte för mig. Verktyget ändras till en hand. Jag kan köpa saken men det är ju smidigare att bara kopiera. Det har fungerat förut. Snälla, hjälp mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att "kopiera" ett föremål håller du ner Shift-tangenten. Du klickar sedan ut hur många föremål du vill ha. Hoppas att det här hjälpte dig.

   Radera
 8. Ända sedan jag var tvungen att tvångsavsluta en installation av sims3pack filer, för att programmet slutat svara, så kan jag inte installera några nya längre. Det kommer bara upp en liten ruta som säger att det misslyckats. Vad kan det bero på? Jag spelar på en MacBook Pro.

  SvaraRadera
 9. Ser verkligen fram emot det! Roligt att ni lägger upp inlägg lite då och då :)

  SvaraRadera
 10. Jag förstår att ni har mycket i skolan men när ni har tid så skulle jag verkligen uppskatta om ni skulle vilja svara på frågor i er Frågelåda och rensa upp bland frågorna som är ställda.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).