onsdag 1 april 2015

Idag släpps The Sims 4 Dags att jobba!

Idag släpps äntligen The Sims 4 Dags att jobba! Det kommer med 4 stycken yrken. Läkare, kriminalare, forskare och att kunna äga en butik! I trailern ser det även ut som om utomjordingar är tillbaka.


Vad tycker ni om den nya expansionen och kommer ni att köpa den?

12 kommentarer :

 1. Har inte fastnat direkt för Sims 4 än, sitter just nu och installerar alla sims 3 spel igen :D Sims fyra är en besvikelse för mig då jag älskar att ha småbarn! Men kanske när de kommit lite fler expansionspack kan jag testa igen! :)

  SvaraRadera
 2. Kommer ni tillbaka?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag bara undrar hur ni ska göra med eran blogg? Kommer ni lägga ner den? Det har inte varit så mycket inlägg på sistone och när det varit är det trailers och så, vilket jag inte tycker är så intressant.. Givetvis förstår jag om ni har mycket skola och jobb och ingen tid att hålla på med bloggen, men jag skulle vilja veta hur ni tänker göra med bloggen.
  Jag saknar verkligen bloggen och ER!

  Kram, Matilda

  SvaraRadera
 4. Håller med Matilda...

  SvaraRadera
 5. Dålig stil av er att inte uppdatera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också det.

   Radera
  2. De har ett liv också. Absolut inte dålig stil att inte uppdatera! Tänk all tid de satsat för att DU ska kunna lära dig något (syftar på guider)... Men jag saknar dem jag med. Men det går ju att läsa deras arkiv.

   Radera
 6. Ni är saknade :( Vart har ni tagit vägen?

  SvaraRadera
 7. Hejj, (har den <3) Men är det bättre att spela sims 4 typ 1 månad tills man kan spelet, eller ta båda samtidigt, Har aldrig spelat Sims 4 förut, så är det bättre att he in båda samtidigt eller he in expansionpacket efter ett litet tag?

  SvaraRadera
 8. It's been a year ...

  SvaraRadera
 9. Det är synd att komentarsfältet har invaderats med spamkonton :(

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).