fredag 10 augusti 2012

Brandman

Brandmännen kommer automatiskt till din sims tomt om det börjar brinna och din sim har ett brandlarm i närheten. Det går att ringa brandmännen från telefonen om dina simmar inte skulle ha något brandlarm, men finns det ingen eld på tomten kommer det att kosta 500§.Det går att prata med brandmännen efter att de har släckt elden, och man kan bli vän med dem eller till och med låta dem flytta in.Barn till NPC-brandmän kan antingen få den dolda egenskapen Pyroman eller Immun mot eld. Simmar som är immuna mot eld kan inte dö i en eldsvåda, och pyromansimmar gillar eld väldigt mycket och kan till och med tända eld på saker (men den elden skadar inget). Pyromansimmar kan förvandla vilken frukt som helst till en eldsfrukt. De klarar eld längre än vanliga simmar och får en positiv humöreffekt av att brinna.

10 kommentarer :

 1. Vad menas med dolda egenskaper? Är det inga egenskaper som syns där de vanliga, typ "vänlig", "modig" osv, syns??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det går inte att se att en sim har en dold egenskap, utan man kan bara upptäcka det genom att spela och märka att simmen gör ovanliga saker!

   Radera
 2. Hade ingen aning om att barnen till brandmännen kunde få dolda egenskaper! :O

  SvaraRadera
 3. Hur kan man få barn med en brandman för när jag gifte mig med en så stog det bara att han var arbetslös

  SvaraRadera
  Svar
  1. De måste få barn innan han flyttar in/de gifter sig, då han fortfarande är en NPC!

   Radera
 4. Hur blir man brandman?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste ha The Sims 3: Drömjobb och sedan är det bara att gå till närmsta dator/tidning och klicka på Sök yrke... Brandman.
   NPC-simmarna som arbetar som brandman är dock inte såna brandmän och de går inte att styra.

   Radera
 5. När jag ska spela som brandman funkar det typ inte :S Min sim väntar på att larmet ska gå men när det väl gör det och jag klickar på "besvara larm" (nåt sånt) så är det som om det aldrig har funnits en brand att släcka :( Vet ni om det finns något sätt att få det att funka?

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna prova detta, men varje gång en brandman kommer till min tomt går det aldrig att prata med honom/henne. Jag klickar på brandmannen, men inget händer och rutan "inga interaktioner tillgängliga" kommer upp. Jag undrar varför :/

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).